Šį kartą naujasis numeris skirtas kino pasauliui, tad viršelį papuošė trys aktoriai, sukūrę pagrindinius vaidmenis jau greitai kino teatruose pasirodysiančioje lietuviškoje komedijoje „Ko nežino vyrai“: Vytautas Rumšas Jaunesnysis, Toma Vaškevičiūtė ir Rimantė Valiukaitė, rašoma pranešime spaudai.

Šmaikšti kino juosta pasakoja apie vyrų ir moterų santykių nesusipratimus, apie egocentrišką žurnalo redaktorių ir didžiausią jo košmarą, o filmo veiksmas vyksta redakcijoje.

„Kiekvienas kolektyvas – redakcija, teatro trupė ar vadybininkų biuras – turi savo dinamiką ir veikimo principus. Mes kūrėme įsivaizduojamą redakciją, kuri galbūt tėra tikrosios šaržas. Šis filmas – apie nuotykius, paradoksus, kurių nutinka kiekvienam mūsų savo darbe“, – sakė naujoje komedijoje žurnalo vyr. redaktorę įkūnijusi Toma Vaškevičiūtė.

Vyrams skirto viršelio herojumi tapo dainininkas Vaidas Baumila, pastaruoju metu turėjęs ne vieną projektą, o rudenį jau planuojantis naujus. „Ruošiuosi naujo albumo išleidimui, įrašų studijoje vyksta paskutiniai pasirengimo darbai, rudenį laukia ir koncertai, ir kelionė į Vietnamą“, – intensyvų sezoną apžvelgė V. Baumila.

„Žurnale visada svarbiausias dalykas yra jo herojai, kurių istorijas pasakojame. Aš esu labai laimingas, kad mums atsiveria ypatingi žmonės, kuriuos skaitytojai turi galimybę pažinti kitokius, nei pratę. Šįkart surinkome visą puokštę ypatingų žmonių, kurių interviu, tikiu, bus įkvėpimas ne vienam“, – apie naująjį žurnalą sakė Saugirdas Vaitulionis.

Filharmonijoje susirinkusiems svečiams renginio staigmena tapo čia pristatyta naujausia dizainerio Egidijaus Rainio kolekcija.

„Ši kolekcija – labai spalvota, kiek kitokia nei praėjusi. Visąlaik stengiuosi daryti kardinaliai kitaip, nei buvo prieš tai. Bet visuomet išlaikau savo braižą“, – dar prieš šou užsiminė dizaineris.

Po kolekcijos pristatymo ant scenos pasirodė dainininkas Vaidas Baumila, dovanojęs svečiams savo hitus, o po jo publiką linksmino DJ Samanta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją