Fotosesijos tema – emocijos, susisiejanti su šių metų LNK sezono šūkiu „Tūkstančiai akimirkų su LNK“.

LNK laidų vedėjai neslėpė nustebę, išvydę, kaip juos įamžino Nerijus Paluckas.

„Kai pamačiau savo nuotrauką, juokiausi: nepažįstu aš šitos moters, gal kažkokia iš serialo? Neatsimenu kokio, gal iš „Nusivylusių namų šeimininkių“, o gal kokio Lotynų Amerikos produkto? – juokėsi Beata Nicholson. - Bet paskui kolegos priminė, į ką esu panaši. Į Džiną iš legendinės „Santa Barbaros“. Mano vyrui fotosesija patiko, Tomas sakė, kad esu labai panaši į save, tik tokia be nuotaikos“.

„Dar niekada neturėjau tokios prieštaringos nuotraukos. Mano užduotis buvo būti piktai, griežtai. Ir čia, matyt, labai gerai pasimato, kad kiekvienas žmogus turi savitą matymą. Vieniems aš šioje nuotraukoje grubi ir pikta, kitiems - vilioklė, giliu, veriančiu žvilgsniu“, - sako kitas portretų serijos modelis, LNK žinių vedėja Lina Kairytė.

„Šios portretų serijos tikslas – atspindėti skirtingus žmonės skirtingose emocijose, - sako fotosesijos autorius, fotografas Nerijus Paluckas. - Žmonės per metus patiria daug skirtingų išgyvenimų. Tokių televizijos laidų vedėjų mes paprastai nematome, ne visada žmonės rodo visus savo veido bruožus ir emocijas visiems. Dauguma žmonių slepia vienas ar kitas savo nuotaikas ar jausmus, bet šį kartą, atrodo, man pavyko juos pamatyti. Nuotraukos darytos originaliam LNK darbo kalendoriui, kiekvienam mėnesiui simboliškai skirta vis kita emocija“.

Fotosesiją galite išvysti nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)