Delfi žinią, kad nutrūko M. Matukaitės ir G. Daškevičiaus-Gamkos santykiai patvirtino žinoma moteris.

„Taip, mes išsiskyrėme“, – Delfi sakė M. Matukaitė, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė.

Delfi primena, kad dizainerės ir atlikėjo santykiai į viešumą išlindo praėjusių metų sausio mėnesį, kai vyko kasmetiniai M.A.M.A. apdovanojimai. Tuomet pirmą kartą jiedu pozavo ant raudonojo kilimo.

Anksčiau M. Matukaitė Delfi sakė, kad nuotraukas socialiniuose tinkluose jiedu viešino ir anksčiau. Anot jos, M.A.M.A. apdovanojimai buvo platesnio masto renginys, kuriame pasirodė kartu.

„Pramogų pasaulį pažinau jau anksčiau, tad man tai nebuvo kažkokia naujiena, nebuvo ir šoko. Daug dirbu su žvaigždžių stiliumi, tenka būti ir scenoje, ir užkulisiuose. Praeityje dirbau modeliu, tad tą viešą ir blizgų gyvenimą pažįstu gerai.

O kalbant apie mūsų su Germanu santykius, viskas įvyko gana greitai. Susipažinome bare, pakalbėjome, pasakiau, kad mokausi groti būgnais. Jis pasisiūlė mane pamokyti. Aš jo nelabai žinojau, nelabai domėjausi. Vėliau papasakojau apie savo veiklas, Germanas pasiūlė pastilizuoti jo koncertus, grupę. Ėmėm kartu dirbti, leisti laiką, iškart ir apsigyvenom drauge. Aš – su vaikais, tad buvimas tik su manimi yra retas dalykas. Tenka šokti į buitį, o ir laiko neturiu daug. Tad apsigyventi kartu buvo tinkamas pasirinkimas“, – sakė M. Matukaitė.

Paklausta, ar daug laiko tuomet praleisdavo kartu atlikėju moteris neslėpė, kad G. Daškevičius-Gamka kūrė muziką jos šou, o ji stilizavo atlikėjo koncertus.

„Buvau sukūrusi drabužių merčą grupei. Daug dalykų darome kartu. Jis turi erdvę Kaune, koncertinę salę – ten irgi padedu su interjero sprendimais.

Nepaisant to, kad mūsų veiklos – visiškai skirtingos, dar prieš kelias dienas drauge juokėmės, kaip mums gerai kartu dirbti. Kai jis groja, aš net negirdžiu, nes esu panirusi į savo dalykus, nors esame toje pačioje erdvėje. Abu mėgstam dirbti daug valandų, dėmesio trūkumu irgi nesiskundžiame, nesipykstam“, – anksčiau kalbėjo M. Matukaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)