„Olga rengė įvairių projektų vedėjus ir dalyvius, tad pasitikiu jos komanda bei idėjomis. Mano partneris Marijus Žiedas visuomet vilki kostiumą, tad ir mane puošia elegantiškomis suknelėmis. Savo įvaizdžiu projekte esu patenkinta, neturėjau jokių įnorių ar specialių pageidavimų. Geriau juk nespręsti už profesionalus!“ – neabejoja Gabrielė.

Kadangi per filmavimus delfinai ne tik atlieka įvairius numerius, bet neretai nusprendžia ir pažaisti, pasitaškyti, ant scenos būna pilna vandens. Baseino vanduo – sūresnis nei jūros, ar dėl to nenukentėjo įspūdingos suknelės?

„Kadangi delfinai taškosi, kaskart tenka gerokai sušlapti ir sušalti, bet emocijos, patiriamos pasirodymų metu, atperka viską! – sako G. Martirosianaitė. – Kviečiu visus atvykti į mūsų filmavimus ir patirti šias emocijas, o sėdintieji pirmose eilėse turėtų nebijoti šiek tiek sušlapti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)