Tačiau duodama interviu portalui lrytas.lt moteris prisipažino, kad jau kurį laiką gyvena viloje Ispanijoje.

Moteris papasakojo ir apie tai, kad jiedu su vyru sirgo pasaulį sukausčiusiu koronavirusu.

„Kai atskridome į Ispaniją, jis skundėsi, kad jam sunku kvėpuoti, silpna. Sakiau jam nezirzti.

Po kelių dienų pati pasijutau keistai, tarsi iš vakaro būčiau išgėrusi prastą kokteilį. Prisimenu, kad ėjau pajūriu, saulė kaitino, išsirengiau net iki trumpų rankovių.

Ir supratau: „Aš užsikrėčiau koronavirusu.“

Jis buvo nustatytas mums abiem su vyru. Viskas įvyko taip staiga. Buvau bejėgė, sėdėjau ligoninėje ir klausiau gydytojo verdikto. Jis pasakė, kad namie turėsiu karantinuotis 10 dienų, o Raymondas – gultis į ligoninę.

Abu jo plaučiai buvo stipriai pažeisti, tyrimų rezultatai – prasti. Jis buvo gyvas lavonas. Vėliau iš gydytojų sužinojau, kad jie į mano vyrą žiūrėjo kaip į tą, kuris neišvengiamai mirs. Taip maniau ir aš.

Bet apsimečiau, kad nepanikuoju, kad viskas bus gerai. Kraudama jo daiktus į ligoninę maniau, kad tai darau paskutinį kartą gyvenime. Ir meldžiausi. Labai daug, sukalbėjau visas litanijas ir dabar visada po ranka turiu maldaknygę.

Raymondas iš ligoninės grįžo po kelių savaičių. Man tai buvo tikras stebuklas”, – sakė moteris portalui lrytas.lt.

Kiek anksčiau moteris Delfi pasakojo, kad su iš Anglijos kilusiu Raymondu moterį supažindino bičiulė Paryžiuje. Jie abu iš karto suprato, jog nori būti kartu.

G. Žalienė sakė, jog labiausiai ją sužavėjo vyro komunikabilumas, išmintis ir rūpestingumas.

„Su juo bendrą kalbą atradome nuo pat pirmos mūsų susitikimo dienos. Sakoma, kad geriausiai besirengiantys vyrai pasaulyje yra britai ir italai. Man pasisekė: mano vyras yra anglas. Nors jam mada niekada nerūpėjo, tačiau jis turi gerą skonį iš prigimties. Ir yra puikus savo srities ekspertas. Apie pastatus ir nekilnojamą turtą jis nusimano tiek daug, kad pas jį plūsta konsultuotis didžiausi pasaulio investuotojai“, – su šypsena pasakojo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)