„Neleido LAUKE (ne viduje) pas juos su šuniuku prisėsti... Tad turėkite omeny, jei sugalvosite su augintiniu iš kito miesto galo atvykti ir lauke papietauti, būsit greituoju būdu išvaryti. Bet vėlgi, supras tik tie, kurie turi gyvūnus, kas jų neturi – plos rankomis, kad draudžiama kavinės kiemeliuose lankytis su šunimi“, – feisbuke dėstė Liepa ir pasidalijo restorano nuotrauka.

Beje, praėjus vos kelioms minutėms po įrašo paviešinimo, Liepa pasidžiaugė, kad visai netoliese rado kitą, augintiniams svetingą restoraną.

Jos feisbuko draugai po tokio pareiškimo pasiskirstė į dvi grupes: vieni teigė, kad tik Lietuvoje galima sulaukti tokio pažeminimo, o kiti pritarė tokiai kavinės politikai teigdami, kad patys neįsivaizduoja, kaip valgyti, kai aplink sukiojasi nepažįstamųjų augintiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (976)