I. Stumbrienės sūnus Gabrielius – užkietėjęs futbolo mėgėjas. Berniukas ne tik domisi šia sporto šaka, bet ir pats aktyviai ja užsiima, todėl susitikimas su C. Ronaldo jam buvo įsimintinas įvykis.

„Sūnus jau kelis metus žaidžia futbolą, kasdien lanko treniruotes. Cristiano Ronaldo yra vienas iš jo futbolo autoritetų“, – neslėpė berniuko mama.

„Vakar sužinojome, kada jis planuoja atvykti iš treniruotės į viešbutį, tad paklausus, ar norėtų ten nuvykti, Gabrielius atsakymas buvo „žinoma taip“. Mums, važiuojant iš treniruotės namo, buvo kaip tik pakeliui“, – DELFI pridūrė Inga.

Ne paslaptis, kad dėl įtempto grafiko futbolo žvaigždė ilgai stoviniuoti šalia susirinkusių fanų negalėjo – Cristiano savo autografu apdovanojo vos kelis vaikus ir netrukus po to kartu su savo komandos nariais išskubėjo į viešbutį. Nors Gabrieliui žvaigždės parašo ar nuotraukos kartu pasidaryti nepavyko, berniukas į situaciją reagavo pavyzdingai.

„Labai džiaugiuosi, kad Gabrielius išties labai santūriai ir objektyviai vertino situaciją. Jis labai norėjo kartu nusifotografuoti, bet, deja, Ronaldo tą kartą uždėjo tik kelis autografus ir nuėjo į viešbutį. Tad Gabrielius džiaugėsi ir tuo, kad turėjo galimybę bent pamatyti savo autoritetą gyvai“, – pasididžiavimo savo sūnumi neslėpė mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)