„Šiuo metu tiesiog gyvenu ir dirbu visiškai su televizija nesusijusį darbą. Dirbu su europiniais projektais“, – šyptelėjo A. Kilkuvienė.

Išgirdusi klausimą, ar artimiausiuose jos planuose įrašytas grįžimas į televiziją, ji šyptelėjo ir neabejodama atsakė: „Nesu prodiuseris, kuris kuria laidas, tai priklauso nuo prodiuserių“.

Vis dėlto, net jei ir sulauktų tokio pasiūlymo, nepultų į avantiūrą stačia galva. „Ne tiek metų, kad nesvarstyčiau. Šiaip ar taip, tai yra darbo pasiūlymas ir normalu, kad reikia pagalvoti, nes tai atima ir laiko, ir energijos. Galų gale reikia pagalvoti, ar galėsi tą darbą padaryti gerai“, – kalbėjo buvusi televizijos laidų vedėja.

Pirmojoje 2016-ųjų pusėje A. Kilkuvienė buvo užėmusi laidos „Yra, kaip yra“ vedėjos kėdę. Tiesa, pati Aušra pasakoja, kad tai tebuvo papildomas darbas, įprastų pareigų dirbdama televizijoje neatsisakė.

Karjerą kaip radijo stoties „Martis“, o vėliau „Kauno fonas“ laidų vedėja pradėjusi A. Kilkuvienė vėliau tapo itin didelio populiarumo sulaukusią socialinės dokumentikos laidą „TV pagalba“. Po šešerių metų darbo šioje laidoje, tapo laidos „Čia ir dabar“ vedėja, tais pačiais metais televizijos žiūrovai jos balsą girdėjo laidoje „Kriminaliniai tyrimai“, vėliau – „24 valandos“. Po dvejų metų pertraukos buvo grįžusi į televiziją kaip laidos „Yra, kaip yra“ vedėja.

Daugybę metų televizijos eteryje dirbusi Aušra net ir šio pokalbio su DELFI metu tikino, kad nei anksčiau, nei dabar ypatingo aplinkinių dėmesio nesulaukia. „Nerėkavo gatvėje nei anksčiau, nei dabar. Kažkas atpažįsta, kažkas neatpažįsta. Kažkas prieina, pakalbina. Stengiuosi gyventi savo gyvenimą ir tiek, – kalbėjo A. Kilkuvienė. – Kiek čia tos Lietuvos tėra? Užtenka kirsti Lenkijos sieną ir baigiasi visi tie „žvaigždė“.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)