Trečiadienio vakarą socialiniuose tinkluose aktyvi Irūna pasidalino dukters krikštynų akimirkomis.

„Labai noriu padėkoti visiems, kas prisidėjo organizuojant mažosios Glorijos krikštą! Esu jums be galo dėkinga!“ – džiaugsmingai brūkštelėjo Irūna.

Dainininkė „ačiū“ tarė šventę kūrusiems savo srities profesionalams ir, žinoma, dukrelės krikštatėviams, kuriais tapo jos sesuo – Ineta Puzaraitė-Žvagulienė bei jos vyras Ąžuolas Žvagulis.

„Ačiū jums už meilę mano kūdikiui“, – jautriai tarė dviejų vaikų mama.

Ypatingą ir šventą dieną Irūna kartu su dukrele pasipuošė vienodomis, rankų darbo suknelėmis.

DELFI primena, kad antroji Irūnos ir jos vyro atžala gimė 2019-ųjų rugsėjo 16-ąją. Mažoji Glorija Čepononytė pasaulį išvydo anksti rytą, buvo 51 cm ūgio ir svėrė 3,100 kg.

Žinia apie aplankiusius gandrus Irūna taip pat pasidalino socialiniuose tinkluose.

„Sveika atvykusi į mūsų šeimą, dukra. Būk palaiminta. Mylim“, – „Instagram“ rašė dainininkė bei televizijos laidų vedėja.

Lotyniškas vardas Glorija reiškia garbę ir šlovę.

Tiesa, Irūna darbų tempo nemažino net ir skaičiuodama paskutines nėštumo savaites, o gimus dukrelei ji netrukus ir vėl grįžo į sceną.

„Aš negaliu be to gyventi, o vaikelis daug nereikalauja. Tiktai pienuko, meilės. Turiu gerą palydovą šalia, kuris dukrytei ir mamą atstoja šiuo metu, tai yra mano vyras... Be to, toks mūsų yra darbas, mes negalim sustoti. Reikia save parodyti, reikia apie save priminti...“, – sako Irūna, paklausta ar nesigaili, kad vos pagimdžiusi vėl pradėjo koncertuoti.

Primename, kad Irūna už mylimojo kariškio Roko ištekėjo privačioje vestuvių ceremonijoje Druskininkuose 2016-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)