Nors atrodytų, kad jų gyvenimas pasidalijo į dvi skirtingas puses, tai yra visiškas melas. Moterys puikiai sutaria ir kartu dalijasi savo šeimų akimirkomis.

Štai prieš kelias savaites abi sesės sugalvojo pasidaryti ir bendrą fotosesiją. Apie ją pasakodama I. Puzaraitė teigė, kad buvo išpildyta viskas, ko jos abi norėjo – nuo įvaizdžio iki pačio sumanymo.

„Šį kartą norėjome pasidaryti tai, kas būtų šiek tiek mums nauja. Sakykime, įprastai fotosesijos standartinės, bet mes pasitikėjome komanda, kuri mums sukūrė visiškai kitą įvaizdį. Pažiūrėjome, kad labai tinka ir patinka. Pamatėme, kad tokio įvaizdžio ir neturėjome. Mes labai patenkintos“, – Delfi kalbėjo moteris.

Inetos ir Irūnos Puzaraičių fotosesija

Pasiteiravus, ar metams bėgant nedingsta tarpusavio ryšys ar noras bendrauti, I. Puzaraitė sakė, kad tikrai ne. Vienintelis dalykas, kurio metu jos abi jautėsi viena nuo kitos nutolusios, kai Irūna išvyko studijuoti į sostinę.

„Žinokit, kuo toliau, tuo labiau tas mūsų ryšys stiprėja. Dažniausiai suartina, turbūt, atstumas. Ir tas pas mus įvyko nuo Inetos studijų laikų, nes visą laiką buvome kartu.

Ir suole viename sėdėjome, ir vienoje lovoje miegojome, ir užsiėmimai, ir būreliai tie patys. Kai per buvome ištisai kartu, truputį tikrai buvo nelengva. Ir kai Ineta išvažiavo į Vilnių, pasijautė, koks stiprus yra sesių ryšys“, – prisiminė I. Puzaraitė.

Inetos ir Irūnos Puzaraičių fotosesija

Baigus studijas, susikūrus šeimas, abi sesės kartu dalyvauja įvairiose šventėse, yra viena kitos vaikus pakrikštijusios ir dalyvauja visur kartu, kur tik įmanoma.

„Mes bendraujame ir šeimomis, ir vyrai labai gerai sutaria. Mes esame ir viena kitos vaikučius pakrikštijusios. Pas mus tik dar labiau sustiprina ryšį. Bandome susitikti, laiką leisti kartu, pakeliauti kažkur. Kai mes atvažiuojame į Vilnių, visada glaudžiamės pas sesę. Būna, kad specialiai nuvažiuojame aplankyti visus, pabūti“, – šypsodamasi kalbėjo I. Puzaraitė.

Tačiau moteris neslepia – kartais būna ir pykčių. O kaip gi be jų?

„Kartais galime pyktis, nesutarti, bet kas yra mūsų kraujyje brangu, tas yra brangu“, – Delfi sakė moteris.

Daugiau nuotraukų iš fotosesijos – galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją