Vestuvių metinių akimirkomis garsus dainininkas pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Būtent čia jis įkėlė gražų poros kadrą, kuriame galima pamatyti ir Vilniaus televizijos bokšto restoraną ir iš jo atsiveriančią panoramą.

„Ji sutiko po 25 metų keliaut toliau kartu. Uhuhh“, – džiaugėsi Ž. Žvagulis.

Be to, prie likusios metinių staigmenos prisidėjo ir Ineta Puzaraitė-Žvagulienė. Moteris Delfi papasakojo, kaip viskas vyko ir ką bokšto viršuje I. Starošaitei padovanojo Žilvinas.

„Žilvinas su Irena niekada nebuvo televizijos bokšte. Todėl čia Žilvino sumanymas. Irena kaip tik tą dieną grįžo iš atostogų Vengrijoje. Jis vedėsi ją vakarienės ir iš naujo padovanojo žiedą“, – apie tai, kas vyko metinių dieną, pasakojo I. Puzaraitė-Žvagulienė.

Romantiškai praleidus laiką poros apačioje laukė netikėta staigmena – visų šeimos anūkų sveikinimas.

„Surinkau visus anūkus. Nuvažiavome ir paskambinome jiems iš apačios. Norėjome gyvai pasveikinti“, – pasakojo ji.

Žinoma moteris džiaugėsi, kad staigmena Žilviną pradžiugino: „Jam labai patiko. Vėliau dar kartą kartu pavakarieniavome ir pabuvome.“

Be to, gražiu sveikinimu ir anūkų staigmena tiek Ž. Žvagulis, tiek I. Puzaraitė-Žvagulienė pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Niekada negalvojau, kad spontaniška mintis gali tapti tokia įsimintina akimirka“, – rašė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)