„Kitą savaitę jau bus. Tai - labai privatus dalykas. Tatuiruotė bus tokioje vietoje, kurios nesimatys. Ji matysis galbūt tik vasarą. Aukščiau nei ant kojos, nenoriu sakyti, kur tiksliai. Tatuiruotę darysiu sau ir visiškai slaptai, ištatuiruosiu slaptą savo kūno vietelę, o jos reikšmė bus žinoma tik man“, – pasakojo I. Puzaraitė.

Paklausta, ar tatuiruos piešinį, ar užrašą, dainininkė ir TV laidų vedėja tikino, jog piešiniai ant kūno jai nebeatrodytų originalus sprendimas, todėl ji greičiausiai rinksis užrašą.

Pasiteiravus apie būsimos tatuiruotės spalvą, I. Puzaraitė paaiškino, jog anksčiau spalvotos tatuiruotės jai nepatikdavo, tačiau šiandien ji sakė esanti nebe tokia kategoriška šiuo klausimu.

„Pasitariau su tėvais dėl kūno vietos. Jie neprieštaravo. Pritarė. Manau, kad savo apsisprendimo nekeisiu. Nebent dėl šrifto persigalvosiu. Anksčiau labai nemėgau spalvotų tatuiruočių, bet ėmiau žiūrinėti spalvotus menininkų darbus ir pakeičiau nuomonę. Manau, kad bordo spalva man patiktų, tačiau tikrai ne margutis“, – DELFI pasakojo ji.

Pasitikslinus dėl būsimos tatuiruotės vietos, mergina sakė tegalinti pasakyti, jog tatuiruotė papuoš viršutinę jos kūno dalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (223)