Kaip skelbia district8.net, antradienio popietę, kovo 19 d., Delfto mieste, netoli Ruyven degalinės, esančios A13 greitkelyje, užsidegė „BMW“ markės automobilis. Automobilio vairuotojas galiausiai buvo sulaikytas.

15.30 val. ugniagesius gelbėtojus pasiekė keli pranešimai, kad A13 greitkelyje tarp Roterdamo ir Delfto po degalinės dega automobilis. Ugniagesiai nuskubėjo į įvykio vietą. Tačiau jiems nepavyko išvengti, kad ugnis visiškai nesunaikintų automobilio.

Saugumo sumetimais buvo nuspręsta uždaryti vieną A13 kelio juostą ir išvažiavimą iš degalinės.

Netrukus po to, kai ugniagesiai visiškai užgesino liepsnas, vairuotoją sulaikė policija. Vairuotojas priešinosi sulaikymui.

Kol kas nežinoma, kodėl vairuotoją sulaikė policija.

Šis įvykis gali būti siejamas su liūdnai pagarsėjusiu „tiktokeriu“ Laurynu Maybach. „Tik Tok“ platformoje jis įkėlė nuotrauką, kurioje užfiksuotas degalinėje degantis „BMW“ ir prirašė: „Sudegė beha degane“. Išverčiant šį slengą, taisyklingai ši frazė skambėtų taip: „Sudegė „BMW“ degalinėje“.

Laurynas Maybach "Tik Tok" platformoje pasidalijo vaizdo įrašu iš psichiatrinės ligoninės

Sprendžiant iš ankstesnių Lauryno įrašu soc. tinkluose, jis vairuoja būtent „BMW“ markės automobilį.

Netrukus savo paskyrą šioje platformoje jis papildė ir vaizdo įrašu iš galimai psichiatrinės ligoninės palatos ir papasakojo, kad yra uždarytas psichiatrinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)