„George Orwell romane „1984“ yra aprašomas versifikatorius – prietaisas, sugebantis absoliučiai be žmogaus pagalbos kurti dainų žodžius. Versifikatoriaus pagalba Londono gatvėse skamba viena nuo kitos menkai besiskiriančios dainos.

Man kartais ima atrodyti, jog versifikatorius iš tikrųjų egzistuoja, o vieną tokį prietaisą savo vizito į Šiaurės Korėją metu yra nusipirkęs Andrius Mamontovas“, – rašoma „Gintariniai akiniai“ paskyros atsiliepime apie A. Mamontovo kūrybą.

Pats atlikėjas ir dainų autorius į šį pasisakymą per daug nereaguoja. „Lyg ir esu kažką matęs Facebook socialiniame tinkle, tačiau tai visiškas absurdas. Nieko kvailesnio nesu girdėjęs. Nors gal geriau jau toks dėmesys, nei visiškas abejingumas“, – ramiai dėstė A. Mamontovas. Jis pridėjo, kad žmonės, kurie klausydamiesi dainų skaičiuoja žodžius, niekada neišgirs tikros muzikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)