Neilgai trukus interneto naujienų portaluose ir medijose pasirodžiusios nuotraukos sulaukė daugybės dėmesio, o internautai skubėjo komentuoti. Daugelis ją peikė dėl netinkamo drabužių pasirinkimo, tačiau labiausiai užkliuvo sijono ir džinsų derinys.

DELFI G. Žemaitė sakė, jog pati supranta, kad stiliaus pojūtis nėra jos stiprioji pusė, todėl mielai teiraujasi stilistų, kokius derinius rinktis, kaip atrodyti stilingai. Socialiniuose tinkluose pašnekovė sakė sekanti Indrę Morkūnienę ir Karoliną Meschino, nes jų stilių laiko puikiu, tačiau kartu ir supranta savo figūros trūkumus.

Internautų sukritikuotas Gerdos įvaizdis:

„Neturiu to prigimtinio stiliaus pojūčio, bet stengiuosi, konsultuojuosi. Man labai gražus šių moterų stilius, tačiau kartu supratu, kad jos turi tokias figūras, kad bet koktį drabužį gali vilkėti. Kartu žinau ir savo figūros trūkumus“, – pasakojo pašnekovė.

Tiesa, dar prieš šį renginį ji sulaukė savo vyro Andriaus Žemaičio kritikos. Pamatęs taip pasipuošusią žmoną jis sakė, jog ji sulauks daug komentarų. „Vyras įspėjo, kad nepataikysiu, bet tai yra linksmas ir pašiepiantis renginys. Taip pat ir pavasaris atėjo. Norėjosi kažko linksmo ir atitinkančio patį renginį.

Gerda Žemaitė nuotraukose:

Trumpo kirpimo striukę man pasiuvo viena dizainerė, tačiau visą derinį sugalvojau pati. Nesu iš tų moterų, kurios labai išgyventų dėl savo aprangos. Stengiuosi, tačiau man labai svarbus patogumas. Ir savo vestuvių dieną aukštakulnius nusispyriau vos prasidėjus pačiai šventei. Labiausiai mėgstu derinti laisvalaiko, sportinį ir klasikinį stilius“, – sakė ji.

„Auksinių svogūnų“ svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)