Garsių krepšininkų antras puses buvo galima išvysti arenos tribūnose. Akivaizdu, kad abi moterys buvo sunerimusios dėl įtemptos kovos.

Be to, tai jau ne pirmas kartas, kai tiek E. Valančiūnienė, tiek I. Brazdeikio mergina atvyksta savo vyrų palaikyti į Maniloje esančią areną.

Moteris buvo galima išvysti ir per pergalingas varžybas sekmadienį. Jų metu Lietuvos rinktinė sutriuškino Amerikos krepšininkus.

Delfi primena, kad antradienį Filipinų sostinėje Maniloje stūksančioje „Mall of Asia“ arenoje vykusiame pasaulio čempionato ketvirtfinalio susitikime Lietuvos krepšininkai 68:87 (25:24, 13:25, 17:24, 13:14) neatsilaikė prieš Serbiją ir į pusfinalį neprasibrovė.

Šį kartą mūsiškiams nebekrito ir tritaškiai. Nors ir pataikė pirmus keturis savo bandymus, jie finišavo su vos 9 taikliais iš 28-ių (32 proc.).

Nepadėjo ir 15 prarastų kamuolių, kuriuos oponentai pavertė net 21 tašku. Nelauktai triuškiniamai lietuviai pralaimėjo serbams ir pagal taškus, sumestus iš baudos aikštelės – net 24:48.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją