Žinia apie iškovotą pirmą vietą ir pripažinimą tarptautiniame konkurse I. Stumbrienė pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Moteris pabrėžė, kad dukra namo parveža ne tik nugalėtojos taurę, bet ir įspūdingus prizus.

Šiuo įrašu ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Mylim ir be galo didžiuojamės! Pirmasis tarptautinis konkursas ir I vieta! ICG Cookery Competition. Nugalėjusi konkurse Estela namo parvežė ne tik nugalėtojo taurę, įspūdingą piniginį prizą, daugybę rėmėjų dovanų, bet ir 3 metų stipendiją studijuoti Bournemouth & Poolle koledže, kuriame ruošiami pasaulinio lygio virtuvės šefai“, – dukra didžiavosi I. Stumbrienė.

Delfi primena, kad visai neseniai garsi šeima lankėsi prabangiame slidinėjimo kurorte.

Akimirkomis iš kelionės į kalnus I. Stumbrienė nutarė pasidalinti socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Čia garsi moteris nurodė, kad su šeima lankosi Prancūzijoje esančiame Kurševelio miestelyje.

Jis garsėja ne tik prabanga, bet ir kurortą supančiais Alpių garsais. Jų vaizdais nutarė pasigrožėti ir garsi moteris, kuri šįkart nelipa ant slidžių.

Šiais įrašais ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Sveiki atvykę į Kurševelį“, – prie nuotraukos rašė moteris.


Kol šeima slidinėja, I. Stumbrienė užsuko į prabangią „Prada“ parduotuvę. Moteris neslėpė, kad pirmą kartą jautėsi pasimetusi, nes įprastai ilgai svarsto, ar pirkinį iš tiesų verta nusipirkti.

„Kol šeima siaučia ant kalnų, mamytė siaučia po miestelį. Visada buvau itin racionali pirkėja. Prieš kiekvieną pirkinį, itin gerai pasverianti visus „už“ ir „prieš“, ir dar kelis kartus pagalvojanti, ar daiktas tikrai reikalingas.

Na, o ir batai tikrai nebuvo mano silpnybė... Bet šiuo metu tikriausiai ir man hormonai visiškai sujaukė galvą. Net nesuprantu, kas darosi“, – užsukusi į parduotuvę juokėsi I. Stumbrienė.


Dar vienoje nuotraukų serijoje nepriekaištingai apsirengusi moteris nutarė pakilti į kalnų viršų. Tiesa, nors oras nedžiugina, vaizdai, kaip rašė pati I. Stumbrienė, atima žadą.

„Kylam į kalnus. Nors diena ir truputį apsiniaukusi, tačiau čia vaizdai tiesiog atima kvapą“, – rašė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)