Delfi Inga Stumbrienė pasakojo, kad nosį spaudžiantis šaltukas ir kalnai sniego kieme nesutrukdė deramai paminėti Gabrieliaus gimtadienio. Kūrybinga moteris rado išeitį ir sukūrė tikrą ledo šventę.

„Visas sniego skulptūras sukūrėme patys, – šypteli Inga ir atskleidžia, kad ši idėja gimė netikėtai. – Už lango – nuostabaus grožio žiema! Pilnas kiemas sniego, o pirmas nulipdytas Aivaro namelis vaikams buvo tarsi pradžia, kad šia tema galime sukurti kažką naujo, gražaus ir įdomaus. Taip ir gimė ideja sukurti sniego/ledo gimtadienio šventę. O pradėjus kurti, ji tarsi ta sniego gniūžtė besiridendama vis didėjo ir įkvėpė naujoms idėjoms.”

Skulptūros, pagamintos iš sniego, nebuvo vienintelis gimtadienio akcentas. Įspūdingų švenčių rengimu garsėjanti verslininkė prasitarė, kad visa atributika buvo išskirtinė.

„Šį kartą visa šventė buvo padengta sniegu, šventę Gabrielius atidarė dauždamas Boom tortą. Skalpavome ledo skulptūras, daužėme pinjatą ir valgėme tortą, tiesa, šį kartą ant ledinio stalo, net indai buvo pagaminti iš ledo”, – pasakoja moteris.

Pasiteiravus, kokiomis nuotaikomis šiuo metu gyvena 11-metis sūnus, Inga užsiminė, kad vis tik didžiausią laiko dalį užima mokslai – dėl jų problemų gabiam vaikinui nekyla, net ir tada, kai pamokos vyksta nuotoliniu būdu.

„Mokslai jam sekasi gerai, Gabrielius – gabus mokinys, o ir mokytis nuotoliniu būdu jam labai patinka. Jis net nenori į mokyklą grįžti. Kasdien susiskambina su draugais – tiek darydami namų darbus, tiek žaisdami žaidimus, na, o sporto treniruotėse susitinka gyvai, – sako I. Stumbrienė. – O ir keltis nereikia taip anksti, tad lieka laiko kitoms veikloms.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (420)