Visa šeima – Inga, vyras Aivaras, dukrelė Estela bei sūnus Gabrielius – įsiamžino šalia įspūdingo dydžio žaliaskarės. Estetiškomis ir ypatingomis fotosesijomis garsėjanti Stumbrų šeima ir šįkart pasirūpino vienodu drabužių stiliumi – visi dėvėjo šviesios spalvos detales.

Tiesa, socialiniuose tinkluose aktyvi I. Stumbrienė šiemet šeimos Kalėdų eglutę parodė tik gruodžio 25-ąją.

„Sveikiname visus su Šv. Kalėdom!

Tegu šventės būna linksmos, spalvingos ir kupinos džiaugsmo, o namuose visada tvyro meilė, supratimas ir pagarba.

O mes einam pakuoti dovanų!“, – Kalėdų rytą rašė I. Stumbrienė.

Dar šio mėnesio pradžioje Inga Stumbrienė su dukra Estela dalyvavo renginyje, kuriame buvo gaminami kalėdiniai vainikai. Kartu jos uoliai plušo ne tik vainikų gamyboje, bet drauge džiaugėsi ir kitomis veiklomis.

Žinomos moters gerbėjai jau yra pastebėję, kad mažoji Estela – tikra mamos kopija, tačiau Inga sako, kad iš savo pirmagimės jau turi daug ko pasimokyti. Vien ko verti dukters kulinariniai gebėjimai. O šventinį vakarą mama ir dukra net nesitarusios abi sukūrė kone identiškus Kalėdų vainikus. Tai tik dar kartą patvirtino bendrystę ir jos svarbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)