Konkurse dalyvaujančios moterys ne tik dalyvauja jau įprastose fotosesijose ir interviu, tačiau ir atlieka fizinės ištvermės ir jėgos reikalaujančias užduotis. Ir nors visos dalyvės, anot Ingos, yra malonios ir draugiškos, moterys varžosi itin sudėtingose rungtyse.

Tačiau Inga kartu pabrėžia, kad dalyvės atrinktos vykdant griežtą atranką. Tik čia nebuvo atsižvelgiama, ar moteris yra ištekėjusi, ar ne.

„Dalyvių amžius ribojamas nuo 18 iki 35 metų. Jos turi būti išsilavinusios, baigusios universitetą, sportiškos, galinčios nubėgti 5 ar 10 kilometrų. Tai modeliai ir socialinių tinklų nuomonės formuotojos“, – reikalavimus dalyvėms vardijo žinoma moteris.

I. Stumbrienė taip pat pabrėžia, kad konkurse renkama ne gražuolė, o išskirtinė ir intelektuali asmenybė, todėl ir tai, jog jau pirmąją konkurso dieną dalyvėms reikėjo atlikti IQ testą, jos nenustebino.

„Šis konkursas ypatingas tuo, kad tai yra tarptautinis projektas, į kurį atrenkama 30 gražių merginų, modelių iš viso pasaulio. „Multiverse" – ne paprastas konkursas, kur įprastai dominuoja išorinis grožis, jame svarbi visuma: asmenybė, intelektualumas, elegancija, vidinė išraiška, socialiniai gabumai. Būtent dėl to šis konkursas man pasirodė artimas", – dar prieš išvykdama į konkursą DELFI pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (243)