Išskirtinės šventės akimirkomis I. Stumbrienė pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Moteris atskleidė, kad šįkart pagrindine tema tapo krepšinis. Pasirodo, ši sporto šaka sūnui yra pati mėgstamiausia.

Šiais įrašais moteris leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Mūsų Gabrieliaus 14-ojo gimtadienio šventė. Šventės temą ir vėl padiktavo sūnaus mėgstamiausia veikla, tad – žaisime krepšinį“, – šmaikščiai rašė garsi moteris.

Krepšinio tematika nugulė ir ant šeimos aprangos – visi Stumbrai puošėsi oranžinės spalvos drabužiais. Moteris juokavo, kad tai – jų krepšinio komanda.

Tematiką pagyvino ir šventės aplinka. Stumbrai nutarė gimtadienį surengti krepšinio aikštelėje.

„Mūsų krepšinio komanda. Mūsų Gabrieliaus 14-ojo gimtadienio šventė“, – džiaugėsi I. Stumbrienė.

Delfi primena, kad visai neseniai Stumbrai džiaugėsi ir dukros Estelos pasiekimu – ji dalyvavo tarptautiniame kulinarijos konkurse, kur sulaukė profesionalų pripažinimo.

Žinia apie iškovotą pirmą vietą ir pripažinimą tarptautiniame konkurse I. Stumbrienė pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Moteris pabrėžė, kad dukra namo parveža ne tik nugalėtojos taurę, bet ir įspūdingus prizus.

„Mylim ir be galo didžiuojamės! Pirmasis tarptautinis konkursas ir I vieta! ICG Cookery Competition. Nugalėjusi konkurse Estela namo parvežė ne tik nugalėtojo taurę, įspūdingą piniginį prizą, daugybę rėmėjų dovanų, bet ir 3 metų stipendiją studijuoti Bournemouth & Poolle koledže, kuriame ruošiami pasaulinio lygio virtuvės šefai“, – dukra didžiavosi I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją