Džiugią žinią I. Stumbrienė pranešė socialiniuose tinkluose.

Nuostabia naujiena garsi moteris leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„TAIP! Mes laukiame mūsų trečiojo stebuklo!“ – pranešė I. Stumbrienė ir pridėjo apvalėjančio pilvuko nuotrauką.

Apie tai, jog netrukus šeimai gims trečioji atžala, žinoma moteris užsiminė iš karto po Kalėdų. Socialiniuose tinkluose ji pasidalijo nuotrauka, kurioje laikė dovanų dėžutę. Šalia įamžintos akimirkos buvo galima pastebėti užrašą: „Spėkite, kokią ypatingą dovanėlę mes išpakuosime kitais metais?“

Neilgai trukus po nuotrauka daugybė žmonių pradėjo sveikinti I. ir A. Stumbrus, spėjo, kad netrukus šeimą papildys dar vienas vaikas.

Delfi primena, kad Inga ir Aivaras Stumbrai jau augina dvi atžalas – dukrą Estelą ir sūnų Gabrielių.

Inga su Aivaru iš anksto buvo nusprendę, kad vyras dalyvaus gimdyme, kaip dalyvavo ir į pasaulį ateinant jų dukteriai Estelai.

„Nebuvo net kalbos. Jis pats labai norėjo ir sakė, kad net nesuprastų, jei nesutikčiau, kad jis dalyvautų“, – prieš gimtstant sūnui vyro palaikymu džiaugėsi moteris.

Sūnus Gabrielius neseniai atšventė jau 13-ąjį gimtadienį, o dukrai Estelai sukako 17-ka.

Šių metų vasarą pora atšventė 19-ąsias vestuvių metines.

„Tobulas rytas Maldyvuose! Taip prasidėjo mūsų 19-osios vestuvių metinės. Esu laiminga iki mėnulio ir atgal“, – rašė Inga.

„Mūsų 19-osios vestuvių metinės! Ne veltui sakoma, kad poroje yra svarbiausia ne žiūrėti vienam į kitą, o žiūrėti viena kryptimi!

Manęs labai dažnai klausia, kokia yra tobulos santuokos paslaptis. Visada atsakau – meilė ir pagarba.

Taip, tai pamatinės vertybės. Juk iš tiesų, jokios paslapties ir nėra, nebūna ir tobulų santuokų, juk visi kartais pykstasi, tačiau svarbiausia – mokėti susitaikyti, mylėti ir gerbti vienas kitą.

Myliu be galo! Su mūsų diena!“, – pažymėjo verslininkė ir pasidalijo jųdviejų su Aivaru nuotrauka.


Inga taip pat parodė ir tortą, skirtą specialiai vestuvių metinėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)