Galiausiai apie tai nusprendė pasisakyti ir pati I. Žuolytė. Ji savo pamąstymus paskelbė "Instagram" tinkle.

Emocijoms nurimus, o diskusijoms apmažėjus jau turiu noro bei galiu pasisakyti ir aš, nes žinau, kad kažkam tai neabejotinai bus įdomu.

Tad jei kažkam buvo smalsu kaip į visas replikas, straipsnius ir komentarus regavome mes su vyru - niekaip. Pradžioj tam neturėjom sveikatos ir jėgų, o atsigavus galvoje skambėjo tik juokas ir šokių muzika. Bet iš nuogirdų noriu pasidalinti savo požiūriu - kam pasirodė baisu ir neįprasta įkaušę jaunavedžiai, galiu pasakyti, jog man atrodo keistai, kai jiems pavyksta išlikti blaiviems (juokiasi). Nes kada sau leisti daryti viską taip kaip nori, įskaitant ir "prikvasinimą" labiau, nei per vestuves - aš nelabai ir įsivaizduoju. O ir šiaip, man visai negėda prisipažinti, kad alkoholis per didesnes šventes-mano brolis (juokiasi).

Jei kažką nustebino fotografo prigauti jaunosios triusikai iš po suknelės-sveikinu, visada būna pirmas kartas išvysti merginos triusikus.
Jei kažkam nepatiko jaunosios kojos - nieko tokio, visada galite žiūrėti į savąsias.

Jei kažkam pasirodė per daug storių šventės metu ar nepagarba man -galimai pamiršote, kad šventė tai ne jūsų. Bet galiu nuraminti, jog, priešingai, jaučiau tik pagarbą iš susirinkusių svečių, nes iš patirties žinau, jog žmonės daugiausiai turinio į soc. tinklus kelia tada, kai jiem patinka tai, ką mato ir jaučiasi laimingi, o aš tik džiaugiuosi, jog pati beveik nepraleidusi laiko telefone turėsiu tiek turinio prisiminimams.

Na, o visos kitos hiperbolizuotos ar sukurtos istorijos mano komentaro net nėra vertos. Tik su svečiais juokavome, kad akilūs stebėtojai praleido tiek veiksmo likusio už kadro po 12-tos valandos, kad dėmesį būtumėt tikrai į kitus dalykus nukreipę, o apie veselę kalbėję tik dar daugiau (juokiasi).

Gerai mane pažįstantys žino, kad aš mėgstu dėmesį. Bet kokį. Tad per vestuves parai laiko tapti labiausiai aptarinėjama bei populiariausia Lietuvos moterimi tikslo neturėjau, bet, kad taip įvyko, man buvo visiškai nauja patirtis kuri, negaliu sakyt, kad nepatiko. Visgi, pažadu skandalų dirbtinai nekurti.

Vieni žmonės investuoja į keliones, antri - į turtą, o aš esu, tas tipažas kuris investuoja į gerą laiką bei didesnius vakarėlius, nes man geriausias vakarėlis yra tas, kuriame matau, kad linksma ne tik man, bet ir kitiems bei kaifuoju, kai viskam praėjus apie tai galime kalbėtis bei prisiminti dar kelis mėnesius į priekį.

Dėl tų pačių priežasčių ir vestuvių šventė buvo tokia, kuri patiktų ne tik man bei mano vyrui, bet ir artimiesiems. Ir tikrai norėjau verkt iš laimės matydama besilinksminančią savo mamą, šokdinamą žavių jaunuolių. O, kad pati šventė dar sulaukė ir tokio dėmesio virtualioje erdvėje -mano atveju, buvo tik teigiamas šalutinis efektas,kurio dėka su vyru dar ir anūkam galėsime rodyti ir pasakoti,jog mūsų vestuvių pasaka buvo tokia,apie kurią kalbėjo visa Lietuva.

Vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)