Fotografės Akvilės Ražauskienės įmažintose akimirkose matyti laimingi tėvystės momentai. Kaip sako pati I. Stasiulytė, tėvystė ir yra labai paprasta. Judviejų su Deividu dukrelė Frėja laiminga pozuoja laikoma tėvų ir mielai šypsosi.

„Studio DM“ patalpose vykusi linksma fotosesija tapo jaukiu šeimos atitrūkimu nuo darbų ir kasdienių rūpesčių, kurie, nors ir kartojasi, tačiau yra ypač malonūs.

Į pasaulį atėjusi Inetos Stasiulytės ir šokėjo Deivido Meškausko dukra Frėja į jųdviejų gyvenimą įnešė gausybę malonių pokyčių. Antrą kartą tapusi mama Ineta neslepia, jog laiko sau lieka vis mažiau, tačiau dėl to ji visai neišgyvenanti, buvo rašoma kiek anksčiau platintame pranešime spaudai.

„Kas man yra motinystė? Tai nedaryti manikiūrai, pedikiūrai, ataugusios plaukų šaknys keturis mėnesius. Man tai yra visiškas atsipalaidavimas", - su šypsena veide tuomet pasakoja Ineta.

Nors aktorė stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su šeima, vietoje ji nenustygsta ir nepraėjus nė keliems mėnesiams po dukrelės gimimo, ji vėl sukosi filmavimo aikštelėje.

DELFI primena, kad žinoma pora susipažino televizijos šokių projekte „Šok su manimi". Ilgai karu šokusi pora greitai pajautė jausmus vienas kitam ir aistrą. Vėliau juos taip pat buvo galima vis dažniau sutikti renginiuose ar pristatymuose.

Deividas jau turi sūnų Adomą iš ankstesnių santykių su dainininke Rūta Ščiogolevaite, o I. Stasiulytė augina dukrą Upę, kurios tėtis – žinomas tango mokytojas Eduardas Gimenezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)