Paklausus, kokių planų turi šiems ką tik prasidėjusiems metams, Indrė atsakė, kad paskutiniu metu stengiasi gyventi šia diena.

„Grandiozinių planų neturim. Turim visokių minčių, kaip ir visi, bet stengiamės gyventi šia diena. Norim jomis maksimaliai pasidžiaugti, maksimaliai išnaudoti. Lygiai taip pat ir šiandien“, –šypsojosi M.A.M.A. viešnia.

Jai pritarė ir šalia pozavęs mylimasis Liudas.

„Žinot, kad svajonės mūsų gyvenimus daro įdomesniais? Nenustokim svajoti, kažkokią svajonę reikia turėti“, – kalbėjo jis.

Po šių L. Vaisietos žodžių garsioji influencerė paatviravo – išdavė paslaptį.

„Liudas prieš 10 metų man yra tai pasakęs. Aš turiu tuos žodžius net įsirėminusi – tai, ką jis ką tik pasakė“, – šypsojosi Indrė.

Pora neseniai pranešė, kad iš Druskininkų kraustosi į Vilnių. Tiesa, kol kas sostinėje jiedu dar negyvena, tačiau vienas dalykas Indrę ir Liudą jau erzina.

„Dar tik kraustomės, bet kamščiai jau erzina“, – juokėsi įspūdingą įvaizdį pasirinkusi Indrė.

„Bet, nepaisant to, tai atperka daug dalykų, yra daugiau galimybių. Vis dėlto sostinė, Vilnius“, – antrino Liudas.

„Liudas kaip dirbo, taip ir dirbs. Šiaip labiau kraustomės dėl manęs – gyvename ant lagaminų, pirmyn, atgal. Man buvimas influencere yra darbas, aš į tai žiūriu profesionaliai, o tas reikalauja nuolatinio važinėjimo“, – pridūrė I. Burlinskaitė.

Šiemet tiek garsiai moteriai, tiek jos mylimajam drabužius siuvo ir renginiui puošė „Mas 924”.

„Šiaip moterys gali būti ir turi būti drąsesnės, apsirengti truputį seksualiau, nebijoti, išsiskirti iš minios“, – įsitikinusi Indrė.

Indrė Burlinskaitė, Liudas Vaisieta

„Pasakysiu paslaptį – jinai iš tikro visada sako, kad „ir vėl tos bobutės komentuos piktai“. Bet aš matau, kad iš tiesų ji tuo mėgaujasi“, – juokėsi Liudas.

„Man asmeniškai gražu, moteriška. Kodėl ne? Kada, jei ne dabar. Esu liekna, galiu sau leisti užsidėti tokią suknelę“, – kalbėjo į renginį atvykusi garsi influencerė.

Delfi primena, kad penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksta didžiausias lietuviškos muzikos renginys – „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonija. Šįvakar bus pagerbti ryškiausi atlikėjai ir grupės, kurie 2023-iais paliko ryškų pėdsaką – jiems tradiciškai bus įteiktos statulėlės.

Sausio 26 dieną įvyksiančios „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijos vairas patikėtas netikėtam duetui – vedėjais tapo viena ryškiausių šalies dainininkių Monika Liu ir vienas geriausių šalies humoristų ir televizijos laidų vedėjų – Justinas Jankevičius.

Renginio svečiai:


Jau anksčiau organizatoriai buvo atskleidę ir dalį ceremonijoje pasirodysiančių atlikėjų, tarp kurių – legendinės grupės „Hiperbolė“ nariai, Vaidas Baumila, Rokas Yan, Evgenya Redko, Inga Jankauskaitė. Įspūdingus pasirodymus „M.A.M.A.“ scenoje surengs viena garsiausių šalies indie pop muzikos grupių „Sisters On Wire“, garsiausias šalies DJ‘s – Jovani, scenoje savo hitus pristatys atlikėjai Remis Retro bei Jurijus. Ugningą šou pirmą kartą didžiojoje scenoje surengs roko grupė „Mėlyna“, reperis Proflame. Taip pat scenoje žiūrovai išvys išskirtinį alternatyvios muzikos kūrėjos Rūtos MUR pasirodymą, grupę „Žemaitukai“ bei kitus.

Organizatoriai intriguoja, kad šių metų „M.A.M.A.“ apdovanojimų scenoje žiūrovai išvys ir netikėtą sugrįžimą, kuris bus atskleistas tik ceremonijos metu.

„Muzikos apdovanojimų ceremonija – tai dinamiškas, kupinas netikėtumų ir nesuvaidintų emocijų vakaras. Kiekvienais metais žiūrovus stengiama pradžiuginti įspūdingais pasirodymais ar net netikėtais sugrįžimais. Šie metai nėra išimtis. Jau kuris laikas didžiulė profesionalų komanda rengia įsimintiną reginį, kurį išvysime jau kitą penktadienį Kaune“, – dar iki renginio intrigavo organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)