Pirmadienį į kliniką nuvykusi moteris pabrėžė, kad ši operacija jai – būtina, ją atlikti rekomendavo medikai.

„Pas mane buvo sudėti implantai ALLERGAN NATRELLE, kurie šiuo metu jau yra išimti iš rinkos. Jie gali būti pavojingi sveikatai, tad implantus reikėjo pakeisti arba pašalinti. Prie to paties pasikeis ir krūtinės vaizdas – noriu, kad ji atrodytų kiek natūraliau, būtų proporcinga mano kūnui, mažesnė. Dėl grožio šios operacijos nebūčiau dariusi – viskas tik dėl sveikatos sumetimų. Operaciją “Ficlinicoje” atliko Inga Guogienė“, – Delfi komentavo Indrė.

Savo ruožtu gydytoja Indrės „Instagram” paskyroje trumpai užsiminė, kad operacija sekėsi gerai.


Apie tai, kad ateityje keis krūtų implantus, I. Burlinskaitė kalbėjo dar praėjusių metų vasarą. Tuomet su ketvirtos stadijos kraujo vėžiu kovojusi nuomonės formuotoja pasakojo, kad krūtų implantai jai buvo sudėti prieš 10 metų.

„Iš tiesų vis atidėlioju, bet seniai noriu eiti į eterį su tikrai rimtomis temomis. Bet vis tai rytoj, tai pavargusi, šiaip gal truputį bijau išgąsdinti jus, gal kažkiek nedrąsu, gal bijau, kad ką nors ne taip pasakysiu. Bet iš esmės krūtų implantai jau seniai niekam nėra tabu ir jokia čia paslaptis, kad ir aš juos turiu. Jie man sudėti seniai, turbūt daugiau negu prieš dešimt metų. Kai buvo diagnozuota mano liga, ieškant ligos šaltinio, krūtų implantai buvo tas pirmas kabliukas.

Iškart užbėgus įvykiams už akių noriu pasakyti, kad įtarimas nepasitvirtino ir kad krūtų implantai nėra ligos šaltinis ar jos priežastis. Kitu atveju jie jau būtų išoperuoti. Bet šis įtarimas, turbūt, kilo dėl to, kad mano krūtinė koreguota prieš daugiau nei dešimt metų ir implantai, kurie yra įdėti, šiuo metu Lietuvoje jau nebenaudojami.

Mano daktaro hematologo Domo Vaitiekaus rekomendacijos man asmeniškai – po gydymo šiuos implantus išimti arba pakeisti į kitus. Jei turėtume galimybę, operaciją atliktume nedelsiant, bet dėl mano situacijos ji negalima. Gal truputį atsargiai ir nedrąsiai kalbu, bijodama ką nors ne taip pasakyti. Nenoriu jūsų išgąsdinti, bet aš pati tikrai nesu prieš ir, kaip jau minėjau, esant galimybei senuosius implantus pakeisiu naujais.

Tiesiog noriu įspėti visas moteris, kurios nešioja krūtų implantus, kurios planuoja koreguoti krūtinę, ypač tas, kurios operacijas pasidariusios labai seniai kaip aš, – būtinai pasitikrinkite, kokie yra jūsų krūtų implantai, ar jie negali sukelti kokių nors rizikų, ar jų nereikia keisti, ar jie nėra pavojingi sveikatai. O jeigu, neduok Dieve, jaučiate pakitimų, tai jokiu būdu nepatingėkite ir būtinai užsiregistruokite padaryti visus reikiamus tyrimus, kad būtų ramu“, – prieš kelis mėnesius kalbėjo I. Burlinskaitė, perduodama žinutę ir kitoms moterims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)