I. Stonkuvienė suknele su kaspinu pasipuošė kasmetiniame Juozo Statkevičiaus madų šou pristatyme. Savo įvaizdį žinoma moteris papildė tokios pat spalvos rankine ir pilkais ilgaauliais aukštakulniais.

Antradienį su tokia pat suknele nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos filmavime pasirodė D. Virbilaitė. Dainininkė savo sėkmę projekte bando jau ne pirmą kartą. Šiemet komisijai ir žiūrovams ji pristato dainą „Made of Wax“.

Pasirodymo metu dainininkė pasirodė kartu su vyrišku plastikiniu manekenu, kurį vėliau pakeitė tokiais pat drabužiais vilkintis šokėjas. Dalyvė yra ne kartą sakiusi, kad nemėgsta stereotipų. „Kai man buvo 9-eri aš supratau, kad esu unikali, pasakiau mamai, jog esu kitokia, ryža – ir gerai“, – iškart po pasirodymo optimizmu tryško ji.

Nepaisant to, Donata, vilkinti violetinės spalvos suknele, socialinėje erdvėje sulaukė nemalonių žmonių komentarų. Tačiau net ir replikų dėl savo išvaizdos sulaukusi atlikėja neprarado ūpo.

OMG leškos! Čia buvo pirmas komentaras, kuris, kaip ir spėjau, pasirodys po spausdinukais medijoje. Na, ir ką. Tipo tu neturi pilvo ar leškų, ar celiulito? Nematau nieko neestetiško ir labai didžiuojuosi taip, kaip atrodžiau ir kaip pasirodžiau.

Taip, norėjau išsišokt – pavyko. Norėjau būti ryški – pavyko. Norėjau džiaugtis gyvenimu – pavyko net dvigubai.

O dabar laukiam šeštadienio!“ – savo gerbėjams instagrame skelbė „Eurovizijos“ atrankų dalyvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)