Šeima ilsisi garsiame Hurgados kurorte, tiesa, jiedu čia lankosi jau ne pirmą kartą. Savo kelionės kadrais žinoma moteris sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais. Šypsodamasi ji teigė, kad kartu su L. Vaisieta išvyko pasiilgtų ir užsitarnautų atostogų.

Nors instagrame I. Burlinskaitė dalijasi poilsio akimirkomis, pora nepamiršta ir aktyvaus gyvenimo būdo bei treniruočių, todėl dažnai užsuka į viešbutyje esančia sporto salę.

Kartu su L. Vaisieta, I. Burlinskaitė mėgaujasi saulės, vandens teikiamais malonumais, leidžia laiką prie baseino ir ragauja įvairius gardžius patiekalus.

Delfi primena, kad šeima Egipto Hurgados kurorte atostogavo ir 2021 metais. Tuomet mūsų tautiečių pamiltoje šalyje porai taip patiko, kad įsimylėjėliai ten nejučia praleido visą mėnesį. Tuomet žinoma moteris neslėpė, kad be galo troško bent trumpam pakeisti klimatą.

Per visą kelionę pora aplankė negyvenamą salą, iki kurios jiems teko nemažai plaukti, daug įspūdžių suteikė apsilankymas Luksore, pasivažinėjimas keturračiais.

Egipte Indrė tuomet paminėjo net dvi širdžiai malonias progas – savo gimtadienį ir Valentino dieną. Be to, kelionės metu pakeitė ne vieną viešbutį.

„Per šias atostogas jau pabuvojome keturiuose skirtinguose Hurgados viešbučiuose. Įsivaizduokite, kiek skirtingo maisto prisiragavome. Buvo ir taip, kad norėjosi apsivalgyti, buvo ir taip, kad atsisakėme pietų“, – anksčiau neslėpė ji.

Galiausiai, grįžusi į Lietuvą, Indrė nusprendė šią patirtį įvertinti visapusiškai ir papasakoti apie neretai nematomą kelionių pusę.

„Aš, kaip ir daugelis kitų influencerių, dažniausiai dalinuosi tik pačiais gražiausiais vaizdais, akimirkomis. Taip gaunasi savaime: ieškai gražios vietos fotografijai, gaudai apšvietimą, dedi filtrus, filmuoji tik tuos patiekalus, nuo kurių tįsta seilė. Jei kokiame kadre netyčia pasitaiko „šiukšlė“ – nukerpi, juk tai gadina vaizdą...

Manau, viskas natūralu, mes rodome tai, ko patys giliai širdyje trokštame ir nesidaliname tuo, ką norėtume ištrinti iš savo gyvenimo..

Ne veltui sakoma, internetinės platybės – tai dar kitas, atskiras pasaulis, kuriame kai kurie iš mūsų (kas skaitote šį įrašą, manau, dauguma, o tame tarpe ir aš) gyvena antrą gyvenimą.

Kiekvienos atostogos, kiekviena profesija, santykiai, šalis, vietovė – turi baltą ir juodą.

Egipto senovės paveldas, architektūra mane išties užbūrė, tačiau keliaujant po šalį, pasitaikė išties širdį draskančių vaizdų... Tu gali gulėti tobulai švaraus viešbučio pliaže ir vos už jo ribų matyti sąvartyną.

Dvi Egipto pusės, kurias mes pažinome ir bet kokiu atveju, susipažinti buvo malonu“, – pasakojo I. Burlinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)