„Tai buvo labai sena problema, – DELFI pasakojo Arvydas. – Labai skaudėjo nugarą nuo viso fizinio krūvio. Kažkada dar akrobatika užsiiminėjau, nuo tų laikų, nuo 1991 metų, mane ši problema vargino.“

A. Gaičiūnas pasakojo, kad dėl nepakeliamų skausmų jam teko vartoti vaistus, lankyti specialias procedūras. Deja, šios priemonės skausmus numalšindavo tik trumpam.

„Nusprendžiau, kad reikia ryžtis operacijai, nors ligoninėje gulėjęs esu ne kartą. Vertikalios vonios, pratimai... Nors tai padeda tik laikinai“, – pasakojo A. Gaičiūnas ir prisipažino, jog ne kartą, kai reikdavo lipti į sceną ir dirbti, jis kentėdavo tokius skausmus, dėl kurių menkai galėdavo eiti.

DELFI kalbintas magas tikino, kad po operacijos jaučiasi gerai, nors praėjo vos kelios dienos. „Jau šiandien turėčiau grįžti namo, viskas gerai“, – šyptelėjo Arvydas. Operacija jam buvo atlikta pirmadienį.

„Gerai, kad gyvenu Druskininkuose, visos sanatorijos netoli, galėsiu iš namų nueiti, – džiaugėsi A. Gaičiūnas ir skaičiavo, kad iki sanatorijos jam teks pasivaikščioti vos dešimt minučių. – Džiaugiuosi, kad nereikia į jokią sanatoriją važiuoti, kad galėsiu tęsti reabilitaciją būdamas namuose. Pasveiksiu ir toliau gyvensiu normalų gyvenimą.“

Kauno klinikose kelias dienas praleidęs Arvydas džiaugėsi visu personalu ir jų rūpesčiu. „Man viskas tinka, maistas taip pat. Nesu gurmanas“, – šyptelėjo Arvydas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)