Mokyklinių uniformų gamintojo „8ToGo“ organizuojamoje Facebook LIVE TV laidoje jos vedėjas Danielius Kaminski pakalbino Joną Nainį, kuris prisipažino, kad karjeros kelyje momentų buvo visokių, kurie jį užgrūdino ir pavertė kitu žmogumi, nė nepanašiu į tą, koks jis buvo mokykloje.

Prisiminęs mokyklos laikus J. Nainys šyptelėjo ir įspėjo, kad anksčiau buvo daug nedrąsesnis nei dabar: „Aš visada būdavau svajotojas, kuris užsidaręs tokiam mažam kambariuke, savo pasaulį sukuria labai didelį, bet kai išeina iš to kambario ir reikia tai parodyti prieš kitus žmones – didesnę auditoriją arba klasę, tai mano visa ta drąsa dingdavo“.

Jonas atviras – mokyklos laikais turėjo ir didžiulę scenos baimę ir buvo visiška savęs priešingybė.

„Mokykloje didžiausias mano minusas buvo tai, kad viduje atrodo, jog esi Indiana Džounsas arba Silvestras Stalone, bet kai reikia kažką parodyti – užstringi, nes išsigąsti. Ir ta baimė taip sukaustydavo, kad Tu nieko negali padaryti“, - „8ToGo“ laidoje prisipažino J. Nainys.

Pasak Jono, didžiausi pokyčiai prasidėjo, kai jis pradėjo Šiauliuose studijuoti filosofiją.

„Pradėjau labai keistis. Aš supratau, skaitant knygas, lankantis paskaitose, kad viskas buvo tik mano galvoje, jog aš esu kažkoks ribotas. Tada reikėjo jungti nebe trečią, o penktą pavarą ir varyti labai stipriai. Reikėjo lipti per save, reikėjo visą tą baimę kažkur padėti ir stengtis.“, - atviravo J. Nainys.

Laidoje Jonas prisiminė ir vieną sunkiausių epizodų, kuomet išvyko dirbti į Ameriką.

„Išvažiavau nemokėdamas anglų kalbos, mokydamasis prancūzų. Tai buvo 2004 metai, kai visa sistema buvo kitokia, visas supratimas buvo kitoks, negu dabar. Tais laikais ta Amerika atrodė labai toli, bet man pavyko išvažiuoti ir aš, neturėdamas pinigų, prisiskolinau ir galvojau, viską darysiu, kad tik grąžinčiau tas bapkes“, - pasakojo J. Nainys ir prisipažino, jog teko dirbti pačius juodžiausius darbus – nuo indų plovimo iki tualetų valymo, norint atiduoti pasiskolintus pinigus.

Laidos rubrikoje „Blic klausimų turas“ Jonui teko prisiminti, kokią didžiausią nesąmonę jam teko iškrėsti mokyklos laikais, atskleisti, su kokia žvaigžde norėtų apsikeisti gyvenimais, įvardinti, kokio darbo niekada negalėtų dirbti, įvertinti šiuolaikinį jaunimą, papasakoti apie pomėgius, kurių daugelis nežino ir atsakyti į kitus, ne mažiau intriguojančius, klausimus.

Kalbant apie dabartį, J. Nainys prisipažino, kad tūkstančiai sekėjų socialiniuose tinkluose verčiau jausti nemenką atsakomybę, todėl jis stengiasi atsakyti kiekvienam gerbėjui, kuris jam parašo.

Laidoje Jonas papasakojo apie savo vaikystę, ką jis tuo metu laikė žvaigždėmis, prakalbo apie scenos baimę ir davė daug gerų patarimų jaunimui, siekiančiam tokios karjeros, kurią dabar turi jis.

Visą pokalbį su Jonu Nainiu galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)