Speciali fotosesija surengta Vilniaus deimantų muziejuje. Vieta pasirinkta neatsitiktinai, anot žinomų gražuolių, deimantai – geriausi moterų draugai. Kadangi kovo aštuntoji – moterų šventė, visos it susitarusios tvirtino norėjusios pozuoti spindinčioje aplinkoje.

„Deivių mokyklos“ ir visų merginų vardu visoms Lietuvos moterims linkiu nepamiršti apie save, kad esame moterys. Linkiu visada skleisti moteriškumą, grožį. Puoselėkime savo vidinį ir išorinį grožį, būkime laimingos, gražios ir harmoningos“, – kalbėjo R. Černiauskaitė.

Tuo metu aktorė M. Stakėnaitė pabrėžė, kad svarbiau yra vidinis grožis ir intelektas, o ne blizgučiai. „Manau, tai yra svarbiausia ir labiausiai puošia moterį“, – sakė ji.

„Norėčiau pasakyti, kad moteris turėtų būti moteriška. Nereikia gyvenime būti kaip tai kariūnei Ksenai. Moteriškumas ir švelnumas – raktas į šeimyninę laimę, šeimos realizavimą. Nereikia pamiršti moteriškojo prado, nebijoti nubraukti ašarą, jeigu šiandien pavargsim, rytoj pasijuoksim. Svarbiausia, kad visą laiką lydėtų moteriška laimė. Kai moteris nepatiria streso nei namuose, nei darbe, ji yra visapusiškai laiminga“, – kalbėjo I. Kazlauskaitė. Jos įsitikinimu, moteriai yra be galo svarbu būti suprastai, mylimai, mylėti pačiai.

„O aš esu už meilę. Noriu pati skleisti meilę ir ją skleidžiu. Tai ir yra svarbiausia gyvenime. Iš to gyvenime išsirutulioja viskas: šeima, darbas... Viskas turi būti paremta meile. Aš visą laiką esu už ją, nes ji man yra visko pagrindas. Moterims linkiu mylėti ir pačioms būti mylimoms“, – kalbėjo Taja. Ją papildė I. Kazlauskaitė, paprašiusi vyrų neslėpti jausmų ir padovanoti moterims deimantų. Esą tų, kurie savo mylimajai dovanoja deimantų, moteris nepamirš labai ilgai.

Paklausta, ar turi namuose deimantų, I. Kazlauskaitė patikino turinti net kelis – dovanotus, tačiau klausiama, kas juos padovanojo, mergina teatsakė šypsena. Tuo metu G. Martirosianaitė atskleidė turinti žiedelį, puoštą deimantais, kurį 18-ojo gimtadienio proga dovanojo tėvai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją