Jau seniai daugeliui žinoma, kad I. Jankauskaitė savo asmeninį gyvenimą nuo žiniasklaidos dėmesio saugo po devyniais užraktais, o bendraudama su žurnalistais dažniausiai nebūna linkusi atvirauti. Kad ir kaip moteris slepia asmeninius dalykus, vos jai pasirodžius scenoje, kai kurie LNK filmavimo grupės atstovai negalėjo susilaikyti nuo komentarų: „Suknelė išdavikė“, - užkulisiuose šnabždėjo jie ir nesidrovėdami svarstė: laukiasi I. Jankauskaitė, ar ne. Panašu, kad vyrukai iš duetų filmavimo grupės aktorę aptarinėjo ne veltui, mat ilga juoda „krintanti“ vakarinė suknelė paryškino suapvalėjusį moters pilvuką.

Nors pati Inga į kalbas apie asmeninius dalykus nesileidžia, jos bičiuliai jau puse lūpų kužda apie galimą moters nėštumą.

LNK televizijos stilistas Ruslanas Rybakovas, kiekvieno „Žvaigždių duetų“ filmavimo metu besirūpinantis projekto dalyvių įvaizdžiu, DELFI sakė gerai sutariąs su I. Jankauskaite ir patikino, kad su ja bendradarbiauti jam visada malonu.

„Ingutė niekuomet su manimi nesiginčija renkant rūbą, mes labai gerai su ja sutariam. Iškart matosi, kas jai tinka, o kas ne“, - kalbėjo stilistas ir patikino, kad Ingai rūbus kaskart parenka pagal jos nuotaiką. Esą jei vienam filmavimui Ingai jis išrenka trumpą suknelę, kitam būtinai pasiūlo jai ilgą.

Pasiteiravus, ar ilgą juodą suknelę trečiadienį R. Rybakovas aktorei parinko paprašytas paslėpti apvalėjantį pilvuką, stilistas tikino pirmą kartą girdįs, jog I. Jankauskaitė lauktųsi.

„Ne, kad kaip tik Inga labai „sukūdusi“, labai gražios figūros“, - pabrėžė jis.

I.Jankauskaitė „Žvaigždžių duetų“ scenoje – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)