Tai DELFI patvirtino „Domino“ teatro, kuriame aktorė sukūrė ne vieną įsimintiną vaidmenį, komanda, siunčianti šilčiausius sveikinimus aktorei ir linkinti gražaus šeimyninio gyvenimo.

„Galiu patvirtinti, kad aktorė tikrai laukiasi ir tai yra rimta priežastis atsisakyti vaidmens. Šiuo metu turime tris kandidates, iš kurių išsirinksime pamainą Ingai. Nauja aktorė pradės vaidinti jau nuo rugpjūčio“, - sakė „Domino“ direktorius Egidijus Baranauskas ir juokdamasis prisipažino, kad spektaklis „Vilnius – Dakaras“ - labai komplikuotas kūrinys, nes jame vaidinantys aktoriai nuolat susiduria su problemomis ir situacijomis, dėl kurių parodymą tenka atšaukti arba pakeisti jo aktorius.

Aktorės darbdaviai teigia, kad ji užsiminė, jog ir pagimdžiusi į darbus stačia galva nepuls. „Domino“ teatras nebeplanuoja jos atliekamų vaidmenų jokiuose spektakliuose artimiausius dvejus su puse metų.

Moteris ryžtingai atsisako ir darbo televizijoje. Nuo rudens ji nebeves jokio projekto ir nežinoma, kada vėl pasirodys ekrane.

Anot šaltinių, aktorė atžalos turėtų susilaukti šių metų pabaigoje arba kitų pradžioje. Kaip ir dauguma moterų, I. Jankauskaitė nėštumu nesigyrė pirmuosius tris rizikingus mėnesius, o šiems praslinkus, nutarė atsisakyti nemenko darbo krūvio teatre ir mėgautis ramiu laukimu.

Apie aktorės ir TV laidų vedėjos I.Jankauskaitės nėštumą kalbos sklido nuo pat jos ir sutuoktinio medaus mėnesio kelionės į Singapūrą, kur pora sutiko Naujuosius metus. Po atostogų grįžusi į televiziją I. Jankauskaitė pasipuošė kūno linijas maskuojančia suknele, su kuria moters figūra atrodė suapvalėjusi. Aktorė nutarė kalbas paneigti ekstremaliai pakeisdama drabužių stilių - nuo tada per filmavimus ji segėjo trumpus sijonus ir talijos neslepiančias palaidines.

Kūdikis bus antroji I. Jankauskaitės atžala. Iš pirmosios santuokos su didžiausio Lietuvoje kino teatrų tinklo vadovu Gintaru Plytniku aktorė augina sūnų Kostą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją