Buto pardavimo skelbimu I. Krupavičius pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Šiuo įrašu jis leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Čia ant palangės jai pasipiršau, čia prabėgo bemiegės naktys lovoje su projektoriumi ant didžiulio ekrano, nuleidžiamo nuo baldakimo, žiūrint filmus su sūrių, saldžių popkornų bei vištų šlaunelių kibirais, čia ir smagiausi, romantiškiausi Naujųjų sutikimai tik dviese su fejerverkais ant delno, o kur dar magiški saulėlydžiai tarp kaminų ir miško horizontų su burbuliukais, o kur dar putos milžiniškoje itališkoje vonioje, kuri vos tilpo pro duris ir ją meistrai rankomis nešė į 9 aukštą.

Šiek tiek liūdna, bet kartu esu laimingas, nes noriu dalytis meile. Su Vaida nusprendėme atsisveikinti su mūsų pirmuoju ir vieninteliu meilės lizdeliu šarmingiausiame, gyvybingiausiame ir progresyviausiame Vilniaus rajonų. Galiu asmeniškai aprodyti lizdą ir papasakoti daugiau istorijų“, – mielai kvietė televizijos laidų vedėjas.

Skelbime nurodoma, kad 40 kv. m butą norima parduoti už 195 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)