Savo išskirtine fotosesijos akimirka I. Voveris iš pradžių pasidalijo socialiniuose tinkluose. Čia moteris atvirai papasakojo norėjusi ko nors išskirtinio, galinčio atskleisti, kaip ji jaučiasi viduje.

Šia akimirka garsi moteris leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Visada norėjau kažko tokio išskirtinio, kažko tokio nematyto. Labai pasikeičiau per pastaruosius metus, kitaip į save žiūriu, pradedu matyti moteriškumą, vidinį grožį…. Puoselėju santykį su savimi, klausausi savęs.

Dažnai savęs klausiu, ar aš tikrai to noriu? Ar tai tikrai man? Kodėl taip darau? Ką man tai duos? Juk mūsų vidus niekada nemeluoja, jis žino geriausiai ir niekada mūsų neišduoda. O jūs ar klausotės savo vidinio balso?“ – pasidalinusi fotosesija sekėjų klausė I. Voveris.

Delfi kalbinta moteris papasakojo, kad fotosesijos idėja iš tiesų kilo dėl jos plaukų. I. Voveris sakė, kad norisi juos įamžinti, kol jie vis dar ilgi.

„Pas mane idėja visai kita. Iš tiesų reikia trumpinti plaukus, nes su jais labai daug darbo, o kadangi jie vis dar ilgi, norisi kažko išskirtinio, meniško, bet tuo pačiu ir moteriško. Dėl to kilo tokia idėja“, – šypsodamasi sakė ji.

Pasiteiravus, kaip jautėsi darydama tokio tipo fotosesiją, moteris neslėpė, kad, kaip ir visiems, jai pirmą kartą tai darant buvo nedrąsu ir nejauku. Vis dėlto šias baimes pavyko įveikti, nes tai norėjo padaryti dėl savęs.

Tiesa, I. Voveris Delfi atskleidė ir jos vyro Andriaus reakciją į jos naujausią fotosesiją.

„Niekam nesakiau ir mano vyras pamatęs buvo šokiruotas. Sakė: „Ieva, kam tau to reikia? Dabar visai Lietuvai nuogas nuotraukas dėsi?“ Aš jam nieko į tai neatrašiau, nes dariausi sau. Aš taip norėjau, jaučiau“, – sakė ji.

Anot garsios moters, jai žmogaus kūnas ir plaukai yra menas, tad pasitaikius progai šį meną norėjo pritaikyti realybėje: „Visada turėjau tokią idėją ir fotografas padėjo tai išpildyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)