Prieš pat skrydį į didįjį žemyną Ievą Swan užklupo netikėti nesklandumai – dėl vos vieno vėlavusio skrydžio jai teko keisti lėktuvo bilietus. Tačiau ji nenukabino nosies ir pagalvojo, kad taip įvyko ne šiaip sau.

„Tai turėjo būti, o vis dar tikiuosi ir yra – mano viena iš gyvenimo kelionių.

Visada su kelionėmis kaip ir panašiai, jeigu jungiamieji skrydžiai, aš kažkur stringu. Dėl vieno vėlavusio skrydžio teko keisti lėktuvo bilietus, tačiau tikriausiai taip turėjo būti.

Vilnius – Latvija – Prancūzija – Kolumbija – Peru – taip šiandienos diena prasidėjo ir tikiuosi... baigsis. Dabar jau pakeliui į Kolumbija, kas iš esmės irgi savotiškai įdomu“, – pirmaisiais įspūdžiais instagrame dalinosi Ieva.

Nuvykusi į žemyną nuomonės formuotoja papasakojo apie nuotykius Peru sostinėje Limoje. Būtent čia ji ne tik paragavo vietinės kavos, bet ir spėjo išbandyti populiarias pramogas.

„Lima, Peru. Negaliu patikėti, kad tai rašau.

Nesimiegojo. Nežinau, ar dėl laiko skirtumo, ar dėl streso, kurio vakar netrūko skrydžių metu, ar dėl to, kad esu jau čia.

Spėjau ir pasurfinti, ir skaniausią blyną suvalgyti su kava – va tiek man užtenka iki pilnos laimės.

Šiandien laukia dar ekskursija po Limos miestą, o rytoj skrydis į Kuską“, – sekėjams pasakojo Ieva.

Negana to, moteris spėjo susipažinti ir su vietiniais gyventojais – drąsiai su jais fotografavosi, ragavo vietinį maistą ir bandė atrasti dar daugiau naujų potyrių.

„Nusipirkti sombrero,

Pasidaryti nuotrauką su nepažįstamais,

Suvalgyti vieną iš jų nacionalinių patiekalų gražiausioje vietoje mieste;

Pabandyti gatvės maistą.

Tiesiog tyrinėti ir atrasti“, – rašė moteris.

Nors kelionė dar tik prasidėjo, Ieva spėjo įgyvendinti ir savo seną svajonę – pamatė vieną iš septynių pasaulio stebuklų.

„Mano viena iš svajonių išsipildė.

Maču Pikču – vienas iš pasaulio stebuklų. Tai žuvęs inkų miestas, turintis stipriausią energetinį lauką Pietų Amerikoje. Iki šiol lieka neatskleista mįslė, kodėl ir kaip 1532 m. miesto gyventojai tiesiog paslaptingai IŠNYKO“, – apie kelionės įspūdžius pasakojo Ieva Swan.

Daugiau kelionės akimirkų – galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)