Derindama skulptūrišką narcizo konstrukciją, trimačius elementus ir perdirbtus audinius dizainerė sukūrė beveik trisdešimties modelių proginių bei vestuvinių drabužių kolekciją vyrams ir moterims.

Pats kolekcijos pristatymas prasidėjo nuo dizainerės kurtais drabužiais pasipuošusios dainininkės Jevgenijos Redko pasirodymo. Tiesa, Jevgenija nebuvo vienintelis žinomas veidas ant podiumo – Rimantės Rimgailaitės kurtus drabužius demonstravo ir Mindaugo Stasiulio mylimoji Milda Stasiulė, dainininkė Gabija Lokytė, o finalinės vestuvinės suknelės modeliu tapo dainininkė Eglė Jurgaitytė.

Nors šis pristatymas dizainerės karjeroje pirmasis, šou stebėjo gausus būrys dizainerės bičiulių bei klientų, tarp kurių ir žinomi veidai.

„Esu labai laiminga surengusi tokios didelės, skirtingos ir sudėtingos kolekcijos pristatymą. Pamenu, dar prieš šou, žiūrėjau į finalinę, vestuvinę suknelę ir galvojau tai ir esu aš, būtent tokia yra mano kūryba. Iš tiesų, būtent kuriant šią kolekciją susipynė mano ilgametė patirtis ir išsigrynino braižas bei tolimesnis mano, kaip dizainerės kelias“, – mintimis po kolekcijos pristatymo dalijasi dizainerė Rimantė Rimgailaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją