– Ieva, kokių išskirtinių drabužių turi savo spintoje?

– Turiu net 5 sarius. Nors neturiu jų kur vilkėti, man jie labai gražūs (šypsosi). Jau moku pati juos užsirišti, bet tik ne taip elegantiškai. Yra įvairiausių rišimo būdų. Čia kaip servetėlę galima sulankstyti šimtais būdų, taip ir sarį galima įvairiai užsirišti.

– Ar koncertiniai drabužiai užima daug vietos Tavo spintoje?

– Juos laikau pas mamą, nes žinau, kad ten jie bus tvarkingi ir prižiūrėti. Na, ir dėl to, kad mano spintoje visuomet didžiulė netvarka. Jei ko nors ieškau, negaliu tvarkingai pasiimti, turiu viską išversti (juokiasi).

– Nešioji akinius. Ar turi tik šiuos, ar daugiau ir ar derini juos prie skirtingų drabužių?

– Turiu tik šiuos. Neseniai buvau Indijoje – beždžionė buvo juos apgraužusi, teko taisyti (juokiasi). Šiaip nemėgstu dažnai keisti dalykų, kuriuos turiu labai ilgai. Esu pripratusi prie šių ir nenoriu jų keisti.

– Kokius drabužius mėgsti labiau: išskirtinius ar kokybiškus ir praktiškus?

– Norėčiau rengtis ryškiai ir turėti išskirtinių drabužių, tačiau tai ne man. Nemėgstu, kai einant gatve kas nors žiūri. Noriu eiti gatve ir ilsėtis, o ne būti atakuojama žvilgsnių.

– Ko turi daugiau – sijonų ar kelnių?

– Dabar daugėja ilgų sijonų. Su jais jaučiuosi laisvai ir žiemą, ir vasarą. Šiaip mano spintoje dominuoja ruda, juoda ir pilka spalvos, o sijonai – mėlyni, žali, daug ryškesni, tad atidarius spintos duris iš karto norisi jais puoštis.