Vos porai dienų atvykęs M.Jacksonas, lydimas kelių apsaugininkų, vaikštinėjo po sostinę, domėjosi Lietuvos istorija, juokais teiravosi, kiek kainuotų Gedimino pilis, ir be jokios arogancijos prisėdo pailsėti vienoje iš senamiesčio kavinių, praneša „Zero news“.

Žvaigždė buvo ne kartą pastebėta ir atpažinta praeivių, tačiau šie ar netikėdami savo akimis, ar iš drovumo tik nuostabos žvilgsniais palydėdavo atlikėją ir leido jam ramiai apžiūrinėti miestą.

Šeštadienio vakarą Michaelas Jacksonas, pasirodęs Lietuvos televizijos laidoje „Lietuvos šokių dešimtukas“, kartu su italų kilmės (tačiau jau lietuvių) dainininku Andre Zappa, sulaukė didelio visų dėmesio. Kadangi žvaigždė pageidavo nekalbėti, užkulisiuose sklido kalbos, jog tai nėra tikrasis M. Jacksonas.

„Taip, šis žmogus nėra tikrasis M. Jacksonas, bet jis puikiai susitvarkė su popkaraliaus vaidmeniu mano naujajame vaizdo klipe „Ciao bella“, – juokdamasis kalbėjo dainininkas Andre. „Net klipo režisierius Maratas Sargsyanas manė, jog tai tikrasis popkaralius“, – pavykusiu pokštu džiaugėsi atlikėjas.

Net 14 plastines operacijas pasidaręs italas Marko „Michaelas Jacksonas“ yra oficialiai pripažintas geriausia popkaraliaus kopija visame pasaulyje. Jis taip pat atrodo, taip pat rengiasi, netgi moka taip pat šokti, todėl dažnai dalyvauja tokiuose renginiuose, kaip oficialus tikrojo Jacksono albumo „Invinsible“ pristatymas Milane, Italijoje ar tėvynainio Andre Zappa klipo filmavimas Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją