Nors oficiali filmo „Barbė“ premjera numatyta tik liepos 21-ąją, trečiadienį saujelė laimingųjų turėjo išskirtinę galimybę iš anksto pamatyti visų itin laukiamą filmą „Barbė“, kuris pretenduoja tapti žiūrimiausiu metų filmu pasaulyje.

Tarp laimingųjų buvo fotografas Naglis Bierancas, nuomonės formuotoja Dalia Belickaitė su vyru, krepšininku Edvinu Šeškumi, vaizdo įrašų kūrėjas Ignas Lelys su drauge ir kiti.

„NYX Professional MakeUp“ renginio metu pristatė „Barbie The Movie“ riboto leidimo kolekciją. Filmo temos, susijusios su įgalinimu ir vidinio grožio priėmimu, puikiai atspindi dekoratyvinės kosmetikos vertybes, skatinančias saviraišką ir drąsą būti savimi. Riboto leidimo kolekcija įkvėpta ryškių spalvų ir nuotaikingos energijos kupino „Barbė“ filmo.

Renginio svečiai Barbės pasauliu virtusiame Paupio kino teatre turėjo galimybę patys išbandyti naujuosius produktus, papildyti savo įvaizdį žėrinčiais, blizgančiais ir spalvingais elementais. Specialiai tam pirmame kino teatro aukšte buvo įrengta „NYX PM“ vizažo salė, rašoma pranešime spaudai.

Premjeros akimirkos:

Ryškiausioje šios vasaros premjeroje svečiai šokių aikštelėje sukosi pagal filmo muzikinio takelio ritmus – „Warner Music Group“ įrašų kompanijos „Atlantic Records“ albumą „Barbie The Album“. Šios dainos skamba ir filme „Barbė“. Šis muzikos rinkinys pasirodys kartu su filmu.

Albumo „Barbie The Album“ atlikėjų vardai, tiesiogine žodžio prasme, atima žadą. Dua Lipa, Ryanas Goslingas, Billie Eilish, Lizzo, Nicki Minaj & Ice Spice, Ava Max, Samas Smithas, Charli XCX, „Fifty Fifty“, Kali, „Tame Impala“, PinkPantheress, Khalid, The Kid LAROI, „HAIM“, Dominicas Fike‘as.

Vienas laukiamiausių šių metų filmų pasakoja apie Barbę (aktorė Margot Robbie), gyvenančią nuostabioje šalyje, kur kiekviena diena yra šventė: visuomet šviečia saulė, visi šoka, dainuoja ir linksminasi. Žodžiu, kiekviena diena Barbei yra pati nuostabiausia. Tik staiga tobulas jos gyvenimas tampa ne toks tobulas ir Barbė panyra į egzistencinę krizę. Ieškodama atsakymų, ji patraukia į Tikrąjį Pasaulį, o kartu su ja ir ištikimai tarsi šunytis iš paskos sekiojantis Kenas (vaidina Ryanas Goslingas).

Filmo „Barbė“ anonsas

O žmonių pasaulyje Barbės jau laukia tokie išbandymai, kokių nei ji pati, nei jos draugės negalėjo net įsivaizduoti. Negana to, kad žmonės atrodo ir elgiasi visiškai ne taip, kaip tobuluose namuose – netrukus Barbė ir Kenas tampa tikrais taikiniais. Juos, suvokęs reputacinę riziką, ima medžioti pats Barbę sukūrusios kompanijos „Matel“ prezidentas. Tačiau nors ir iš pažiūros atrodanti tik graži lėlytė, be proto sumani ir stipri Barbė užkurs tikrą vakarėlį kiekvienam pasimaišiusiam jos kelyje. Iki ašarų juokinga ir jaunatviškai jautri komedija garantuota!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)