Į renginį atvykusi N. Zeleniūtė Delfi sakė, kad šį vakarą ją nuo galvos iki kojų rengė Kęstas Rimdžius. O pasiteiravus, kaip pati šventė savo 30-ąjį gimtadienį, pasakojo didelių švenčių nerengianti.

„Aš nešvenčiu, bet labai džiaugiuosi, kad visi kiti švenčia“, – šypsodamasi kalbėjo ji.

TV3 televizijos gimtadienio šventės raudonasis kilimas

Delfi primena, kad visiems žiūrimiausioje televizijoje dirbantiems žmonėms ši šventė buvo ypatinga ir dėl to, kad tai – tarsi šeimos jubiliejus, į kurį susirinko ne tik daugybė esamų ir buvusių draugų, bet ir tie, kurie čia dirba nuo pat pirmos televizijos gyvavimo dienos.

TV3 gimtadienio šventės sutapimas su A. Mamontovo 40-mečiu scenoje nebuvo atsitiktinis – atlikėjo muzikinė karjera ir visas pirmosios komercinės televizijos Lietuvoje kelias yra labai panašūs savo nuotaikomis, tikslais bei vertybėmis.

„Andriaus kūrybinis kelias yra brangus ir artimas mums visiems. Dar iki nepriklausomybės atkūrimo jis buvo vienas ryškiausių laisvės šauklių, su kurio muzika užaugo ištisos kartos. Jis yra taip siektos laisvės jaunystėje ir brandaus, nepalenkiamo, mums visiems svarbių idėjų gynimo simbolis. Jo dainos atranda kelią į kiekvieną širdį. Tai atlikėjas, kurio istorija, misija ir vertybės yra labai artimos TV3. Džiaugiamės, kad savo veiklos jubiliejus galėsime paminėti kartu su visa Lietuva“, – teigė L. Blaževičiūtė.

Renginio akimirkos – galerijoje:

O A. Mamontovui, kuris kartu su dideliu būriu profesionalų intensyviai ruošėsi grandioziniam renginiui, grįžimas į Vingio parką kėlė nostalgiškus jausmus – būtent šioje scenoje vyko patys svarbiausi jo ir grupės „Foje“ koncertai.

Vasaros pradžios koncerte 20 populiariausių visų laikų A. Mamontovo bei „Foje“ hitų suskambėjo unikaliame formate – skirtingų kartų pamiltus kūrinius atliko maestro M. Pitrėno diriguojamas simfoninis orkestras, o negirdėtų muzikinių atspalvių dainoms suteikė ir talentingo kompozitoriaus Jievaro Jasinskio sukurta orkestrinė aranžuotė.

Įspūdingą renginį po atviru dangumi kūrė masyvūs LED ekranai, galingas šviesų šou bei pirmą kartą Vingio parke pritaikyta erdvinė 3D garso sistema, pasiūliusi neprilygstamą patirtį tikriems garso gurmanams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją