„Dukrytė jau kelerius metus turi didelę svajonę – turėti savo restoraną, – šypsojosi su DELFI bendraudama Inga. – Iš pradžių nemanėme, jog tai labai rimta, galvojome, kad ši jos aistra pasikeis, tačiau kas dieną ji tik stipriau to trokšta.“

Jau kelerius metus Estela lanko kulinarų mokyklėlę, tad namuose skanumynais šeimą lepina būtent mažoji Estela.

„Gamindama ji praleidžia vis daugiau laiko. Tad ir nusprendėme šiuo gimtadieniu bent iš dalies paliesti jos svajonę“, – pasakojo I. Stumbrienė.

Pasidomėjus, ar šis gimtadienis buvo staigmena dukrelei, Inga šyptelėjo ir pasidžiaugė, kad „šį kartą viską darė kartu“.

„Anksčiau visą saldų stalą užsakydavome, o šį kartą ji viską iškepė pati: ir keksiukus, ir „cake popsus“, ir saldainiukus, ir net virtuvės šefo kepurės formos tortą pagamino iš vakaro pati“, – džiaugėsi dveijų vaikų mama.

Inga pasakojo, kad visos šventės metu visi svečiai jautėsi tarsi restorane, buvo įtraukti į virtuvės komandą. „Estela, pasitikusi svečius su šefo apranga, tariamai kvietė į restoraną, kurio tematika ir padiktavo visą gimtadienio programą bei užduotis. Estelos draugai turėjo galimybę dekoruoti pačios jubiliatės iškeptus sausainius, įvairiomis spalvomis dažė cukraus vatos debesėlius, degustavo braškių ir šokolado fondiu“, – vardijo Inga.

Beje, tėtis Aivaras taip pat buvo užimtas – buvo atsakingas už rimtesnius patiekalus. „Jis mokė svečius gaminti, padėjo kepti vaikų taip mėgstamus mėsainius. Vėliau keliavome į cheminę maist laboratoriją“, – apie dukros gimtadienį DELFI pasakojo Inga.

Žinoma, gimtadienio kulminacija tapo jubiliatės gaminto gimtadienio torto degustacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (319)