Į su stiliumi bei mada susijusius klausimus mielai atsakinėjo „Shopping Night Out“ dalyvavę dizaineriai ir butikų savininkai. Iki vėlyvos nakties veikusiose krautuvėlėse mados gerbėjos ir gerbėjai turėjo unikalią galimybę naujas kolekcijas pamatyti kūrėjų akimis, iš pirmų lūpų išgirsti, kaip ir kodėl gimė kolekcijos, kaip buvo pasirinktos spalvos, audiniai, siluetai.

Senamiestyje įsikūrusiose krautuvėlėse savo klientų laukė ir kolekcijas pristatė dizainerė Julia Janus, .„Madress“ krautuvėlėje savo naują rudens žiemos kolekciją pristatė dizainerė Vida Simanavičiūtė, „Unlabel“ kūrėja Ina Saladžinskaitė-Gaižauskienė, „V.Desire“ kūrėja Diana Vapsvienė. „Decolte“ butike savo rudens kolekciją pristatė „Kūtvėlos“ kūrėja Ilma Čikanaitė. „Reda design“ kolekciją pristatė kūrėja Reda Budvilaitienė. Butike „Adatytė“ kolekciją pristatė kūrėja Diana Lucinavičiūtė.

„Šios šventės tikslas – ne tik pakviesti vilniečius į dizainerių butikus, supažindinti su čia teikiamomis paslaugomis, bet ir sukurti išskirtinį mados vakarą, kuriame laimi ir kūrėjai, ir mados gerbėjai. Klientai susipažįsta su naujienomis, tendencijomis, o dizaineriai ir butikai turi progą išplėsti klientų ratą“, – šypteli renginio organizatorė I.Vainaitė.

Stiliaus nakties akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)