„Jaunystėje kiekybė buvo svarbiau už kokybę, tad turėdavau pigesnių, bet įvairių batų. Norėjosi ir aukštakulnių, ir botų, ir sportbačių, ir šiaip batelių... Dabar turiu tikrai nedaug, bet nepabėgau nuo jaunatviškumo, tad renkuosi kelių modelių batus, nes juk kiekvieną dieną norisi atrodyti kitaip, tačiau dabar man kokybė labai svarbu“, – DELFI pasakojo Indrė.

Pasidomėjus, kiek kainuoja batai Indrės spintoje, ji netruko įvardyti, kad pigiausia pora kainuoja „maždaug iki 50 eurų“, o brangiausia – daugiau nei šešis kartus brangiau. „Dar tada, kai buvo litai, turėjau batus, kainavusius beveik tūkstantį litų, tačiau labai gailėjausi, nes jie visiškai neatitiko kainos... Dabar brangiausi turimi batai kainavo apie 350 eurų“, – šyptelėjo moteris.

„Style Support“ įkūrėja nusijuokė, kad neretai tenka pasisukioti ir vyriškų batų skyriuje. Anot jos, ten ją jau visi taip pat pažįsta. „Padedu vyrui išsirinkti, nors ir jis pats turi labai gerą skonį“, – nusijuokė Indrė.

Pristatydama naujausią „Deichmann“ kolekciją, I. Stonkuvienė prisipažino, kad šį sezoną itin pasiteisino jos taupumas. „Esu taupi moteris. Kai kurių batų labai gaila, todėl jie spintoje užsibūna kelerius metus. O šį sezoną į batų podiumą grįžta raišteliai!“ – šypsojosi dviejų vaikų mama.

Beje, Indrė prasitarė, kad pats mėgstamiausias jos apavas – dandy stiliaus bateliai. „Jei turi tokius, nereikia galvoti, ką apsirengti. Jie patys prisitaiko prie aprangos“, – šypsojosi Indrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)