„Aktoriaus profesija reikalauja labai daug energijos, psichologinės stiprybės ir gebėjimo valdyti vienu metu užpūdusias skirtingas emocijas. Mums, aktoriams, nuolat tenka įsikūnyti į skirtingus personažus, susigyventi su jais, tačiau tik teatre. Gyvenime ir namuose mes turime būti tokie, kokie esame, nevaidinti ir nedalyti savęs į ryte vienokį, vakare – kitokį vaidmenį. Tikiu, kad taip yra ne vien mūsų profesijos atstovams“, - šypsosi savo žavia šypsena Ineta Stasiulytė.

Anot aktorės, norėdamas suderinti skirtingas emocijas, turi mokėti jas reikšti ir valdyti. Tam pasitarnauja atitinkamas harmonizuojantis poilsis, įkvepiantis laisvalaikis, taip pat veikla, kuri leidžia augti ir tobulėti, ar tiesiog tave supantys žmonės.

„Mane labiausiai atpalaiduoja ir įkvepia knygų skaitymas bei šokis, kuris yra mano ir darbas, ir pomėgis. Kai aktyviai judu, jaučiu, kad kūnas tampa lengvesnis, gražesnis, akys nušvinta, o emocijos tiesiog susidėlioja į reikiamus stalčiukus. Todėl šokis man tiesiog būtina veikla, leidžianti susikaupti ir emociškai pasikrauti“, - tvirtina žinoma aktorė.

Ineta įsitikinusi, kad aktyvi fizinė veikla pripildo teigiamų minčių ir emocijų, tačiau pabrėžia, kad aktyviau judėti žmones turėtų motyvuoti ne vien dailesnės kūno linijos.

„Bet koks judėjimas žmogui turi teikti ne tik fizinius pokyčius, bet ir emocinę naudą. Todėl kiekvienam reikėtų atrasti savo aktyvų pomėgį, kuris iš tiesų teiktų malonumą ir geresnę savijautą.“

Visų, norinčių pajusti sporto teikiamą malonumą, Ineta Stasiulytė drauge su trenere laukia Geros sveikatos klubo mankštoje, kuri įvyks ketvirtadienį 18.30 val. Vilniuje prie Baltojo tilto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)