A. Jagelavičiūtė ketvirtadienio vakarą su savo bičiuliais socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino nuotrauka, kurioje ji nufotografavo spektaklio kūrėją, kuriam patiekė vakarienę. „Aš tai kaip visada - kostiumų dailininkė ir restoranas viename“, - rašė ji.
Agnė Jagelavičiūtė ir Oskaras Koršunovas Rygoje

Kaip į tokius šiltus buvusių mylimųjų santykius reaguoja Lietuvoje likusi dabartinė O. Koršunovo širdies draugė Monika Dirsytė? DELFI portalui mergina tikino, jog ji pasitiki savo vyru ir tikrai nepavyduliauja.

„Mūsų santykiai su Oskaru yra geri. O tai, kad jie dirba kartu su Agne yra normalu, nes šį spektaklį jie kartu statė dar prieš mūsų pažintį“, - sakė M. Dirsytė.

„Aš pasitikiu Oskaru ir žinau apie visas jų vakarienes. Nerimauti reikėtų tada, jei nebūtų pasitikėjimo, - tikino O. Koršunovo mūza. - Su Agne nesame geriausios draugės, tačiau susitikusios visada pasisveikiname. Jokių neigiamų emocijų nėra nei iš jos pusės, nei iš mano.“
Oskaras Koršunovas ir Monika Dirsytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)