Tą vakarą raudonu kilimų žengė gausus būrys Lietuvos elito atstovų, bet bene visus svečius savo holivudiniu įvaizdžiu pranoko efektingas K. Tučkutės pasirodymas. Likus kelioms minutėms iki oficialios šventės pradžios ji atvyko pačios vairuojamu prabangiu „Rolls-Royce“automobiliu, kurį pastatė tiesiai ant raudono kilimo. Įspūdinga libaniečių dizainerio Zuhairo Murado kurta suknele pasipuošusi moteris mielai pozavo itin gausiam fotografų būriui.

Kristina Tučkutė

Itin prabangiai iš šalies atrodantis renginys sudomino ir būrius praeivių. Turistai fotografavo besirenkančius vakaro svečius ir svarstė, kas gi čia vyksta. Vieni manė, kad tai vestuvės, kiti svarstė, kad galbūt tai Holivudo juostos filmavimas. Mat vaizdo būta išties nekasdienio.

Dėmesio ryškiausiai vakarėlio viešniai netrūko visą vakarą. Kilimu ji žengė įsikibusi dailiam jaunuoliui į parankę, prie sienelės pozavo su baro savininke Ana Ciupij. Tik po prašymų ji vėl išėjo iš baro ir sutiko pozuoti su savo sutuoktiniu Patric'u.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)