Manto Petruškevičiaus išpuoštą renginį vesti patikėta Indrei Stonkuvienei, o surengti muzikinį pasirodymą šeima pakvietė grupę „Sisters on Wire”. Renginio organizatore tapo Virginija Marcinkevičienė.

Simona ir Mindaugas per vos daugiau negu metus gali pasidžiaugti įkūrę net tris fizines parduotuves didžiuosiuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, o netrukus „Simitri“ duris atvers ir Klaipėdoje.

Parduotuvė Vilniuje yra pati didžiausia – užima 400 kv.m.

„Iš pradžių sumanymas buvo įkurti tik elektroninę parduotuvę, bet rinka diktuoja taisykles – norime plėstis ir būti labiau pasiekiami.

Nors šeimos versle esame pasiskirstę pareigas, su vyru žinome viską, kas vyksta salėje ar sandėlyje. Kitaip ir būti negali. Pasiūla – didžiulė. Ir nors mes pirmieji iš nuomonių formuotojų atidarėme plataus asortimento internetinę parduotuvę, sugalvoti vis kažką naujo nėra lengva.

Dabar konkuruojame ne tik su kitų influencerių pardavimo platformomis, bet ir su didžiaisiais prekybos centrais. Iššūkių mūsų šeimai tikrai daug, nuolat sukame galvą, kuo čia dar nustebinti, tačiau džiaugiamės, kad mūsų vertybės ir požiūris į klientus nepasikeitė“, – patikino S. Lipnė.

Ketverių metukų trynukus Herkų, Patriciją ir Emiliją auginanti pora per šiuos metus retai rado laiko pabūti tik dviese. Anksčiau vaikus mielai kelioms dienoms palikdavo seneliams ir tik vieni du išvykdavo trumpų atokvėpio minučių pagaudyti svetur. Na, o šįmet situaciją apsunkino karantinas.

„Turėjome išmokti gyventi kitaip, visur ir visada būti penkiese. Kartais taip pavargsti nuo buities ir darbų, kad galimybė ištrūkti iš namų dviese ima atrodyti tarsi vienintelis receptas, galintis padėti išsaugoti darnius santykius, neatitolti.

Kreipėmės net į šeimos psichologą, kad galėtume sėkmingai išeiti iš kai kurių nemalonių situacijų. Jeigu tik būtų laiko, tikrai lankytumėmės ir toliau, nes svetimo žmogaus profesionalūs patarimai naudingi visuomet.

Kita vertus, kasdien su vyru virdami tame pačiame katile sutariame geriau, negu tuomet, kai Mindaugas karjeros siekė kitoje srityje. Dabar labiau vienas kitą suprantame“, – atviravo Simona.

Nors vasara šeimai ir buvo įtempta, pusę savaitės jie visi praleido savo pajūrio namuose Kunigiškėse. Simona ir Mindaugas nenorėjo iš vaikų atimti vasaros malonumų, žaidimų smėlyje ir maudynių jūroje.

„Gamtoje visi geriau pailsime, nes turime ten erdvius namus su kiemu. Kunigiškės jau seniai tapo naujų idėjų ir įkvėpimo šaltiniu. Ten atsigauname ir vėl grįžtame kupini jėgų... O ir per nuotolį seniai išmokome efektyviai darbuotis“, – sakė Simona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)