Į pristatymą susirinko gausus būrys kūrėją norėjusių pasveikinti įžymybių.

Pats R. Kalinkinas DELFI pasakojo, kad šioje parduotuvėje parduodami drabužiai – perpus pigesni nei tie, kurie puikuojasi įprastinėje linijoje.

„Sunaudojama mažiau papuošalų ir dekoro dėl to drabužiai prieinamesnės kainos. Be to, mes čia turime viską, kas grįžta iš užsienio kaip pavyzdiniai drabužiai ir parduodame juos su didele nuolaida.

Lietuvoje tiek daug, kiek norėtume – neparduodame, nes gaminiai tiesiog brangūs. Man reikėjo sugalvoti dizainą, kad mes išliktume mes ir būti prienamiems masei žmonių, kurie norėtų“, – pasakojo kūrėjas.

Į atidarymą atvykusi Daiva Žeimytė pasakojo R. Kalinkino kūrybinį darbą stebinti jau seniai, tačiau progos įsigyti jo kurtą drabužį dar nebuvo.
Daiva Žeimytė

„Turiu silpnybę batams, man reikia jiems atskiro kambario. Nežinau, kiek turiu porų. Labai blogai, baisu“, – juokėsi moteris.

D. Žeimytė prisiminė ir juokingą nutikimą, kuomet paprašyta nupirkti bananų, o ji grįžo nešina batais: „Mano kolega kartą paprašė nupirkti bananų, aš nuėjau į parduotuvę, nupirkau bananų ir parėjau su batais.

Dar man patinka kelnės. Tai nėra visai moteriška, bet man labai patinka. Tai patogu. Taip pat stengiuosi dėvėti sukneles ir dėmesio madai skiriu vis daugiau. Tam mane įpareigoja mano darbas, bet man ir pačiai įdomu.“

Solveiga Mykolaitytė
Neseniai iš Niujorko grįžusi manekenė Solveiga Mykolaitytė taip pat teigė R. Kalinkino kurto drabužio dar neturinti, tačiau žadėjo įsigyti. „Todėl aš čia ir atėjau!“, – kvatojo moteris ir patikino sekanti dizainerio kūrybą.

S. Mykolaitytė atskleidė didžiausią silpnybę jaučianti sportiniams bateliams, apatiniams ir džinsams, kurių turi apie 30.

Tuo tarpu Eglė Skrolytė teigė jau seniai įsigijusi R. Kalinkino suknelę ir glaustinukę. „R. Kalinkiną pradėjau stebėti nuo pat jo kūrybos pradžios, jis man atrodė įdomus ir konceptualus“, – sakė moteris.
Eglė Skrolytė

E. Skrolytė pasakojo esanti iš tų, kurios ilgai renkasi drabužį ir svarsto. „Nors esu labai emocionalus žmogus, tačiau esu labai racionalus pirkėjas. Man labai patinka nusižiūrėjus drabužį ilgai pagyventi „su juo“ dar jo neturint ir tik tuomet įsigyti.

Aš niekada neatsidedu daiktų. Jei kas nors nupirks – tai ne mano daiktas. Bet nėra buvę taip, kad kažko labai norėčiau ir būtų nupirkę. Daiktų labai nesureikšminu. Nors turiu silpnybę suknelėms, bet nesu tas žmogus, kuris turi daug drabužių“, – sakė ji.

Vakaro akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)