Vyro netektį, dėl kurios iki šiol kalba su skauduliu, išgyvenusiai šalies damai teko atremti didžiulę visuomenės nepasitenkinimo bangą. Tačiau gyvenimiška išmintis – geriausias vaistas. Šiandien ji sako pagaliau supratusi – reikia gyventi ir dėl savęs.

Paklausta, ko dabar pasiilgsta labiausiai, prezidento našlė kalba ne apie prabangias puotas ar keliones su velioniu vyru. Sūnaus Ernesto ir marčios Jurgitos atžalos Ieva ir Adomas yra labiausiai laukiami svečiai Kristinos namuose. „Jų pasiilgstu labiausiai“, – su džiugesiu kalba močiutė, besididžiuojanti anūkų gabumais.

Jiems ši pažada gyventi dar bent 10 metų, kad galėtų pamatyti, kokius sutuoktinius šie išsirinks. Kalbėdama apie gyvenimo trapumą, ji sako nebijanti išeiti. „Ateis laikas, paims ir mane. Tačiau skubėti – neskubu“, – šypteli pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)